perjantai 30. syyskuuta 2016

Emojinails + arvonta

Nyt ois vuorossa ehkä tän vuoden makein lakka! Itsehän olen totaalinen emojien suurkuluttaja, tungen niitä kaikkiin viesteihin, joten arvatkaa miten täpinässä olin, kun sain nyt tunkea niitä myös kynsille.







Kynsillä:

Essence - Be Awesome Tonight! (vaaleanpunainen creme)
Color Club - Squad (glitter)







Pohjalle pistin Essencen vaaleanpunaisen ihanuuden, Be Awesome Tonight!:in. Sen päälle pääsi Color Clubin Squad -glitterlakka. Tää on mielettömän söpö, jostain syystä pidän kovasti ideasta että emojeista on muutettu pikkuisia glittereitä joita saa läiskiä kynnelle.

En tiedä montako lakkaa kokoelmaan kuuluu, varmaan yli kymmenen, mutta ne ovat aika samantyylisiä emojisisällöltään. Ilmeisesti vain pyöreiden glittereiden väri ja sekoitus vaihtelee niissä. Siksi en näkisi, että tarvisin kovin montaa emojilakkaa, tää yksi riittänee.

Mitäs mietteitä kynnet herättää, onko emojilakat hot or not? ;)


Pssst. Facebookin puolella ois lippuarvontaa tarjolla, käy kurkkaamassa täällä ja voita liput sulle ja kaverille I love me-messuille! :) 






tiistai 27. syyskuuta 2016

Kultaa ja ruskeaa

Heitellään viimeiset ruskeat lakkaukset pois varastosta! Nyt on luvassa lakka, jonka ostin hyvinkin hieman vajaa vuosi sitten. Jos oikein muistan, ostin lakan viime vuoden I love me -messuilta. Tänä vuonna olen kovasti arponut, menenkö messuille vaiko eikö. Lippuja messuille on kuitenkin tulossa teille arvontaan Facebookin puolelle, joten pysykää silmät auki!





Kynsillä:

China Glaze - Lug Your Designer Baggage (ruskea flakies)
+ water decalsit
+ kultainen folio






Näissä on nyt vähän kaikenlaista, pohjalle heitin China Glazen Lug Ypur Designer Baggagen, osaan kynsistä heitin foliota ja osaan water decals -tekstiä. Jotenkin kuvassa nää näyttää oudon töhryisiltä ja oudoilta, mun mielestä nää oli livenä paljon kivemmat ja näyttävämmät.


Kuka muu on hurahtanut nyt syksyllä tavastaan poiketen ruskeisiin lakkauksiin? ;)



perjantai 23. syyskuuta 2016

Hankalimman kautta -kynnet

Toisinaan nään Instassa jonkin tosi kätevän näköisen videon kynsien tekoon. Esimerkiksi jokin aika sitten näin, miten kätevästi oli nestemäistä lateksia käytetty apuna ranskalaisen manikyyrin kärjen teossa. Lateksia laitetaan kynnelle siten, että kynnen kärkeen jää alue, joka sitten lakataan kynsilakalla. No, ainakaan mun käsissä tää lateksi ei ollut kovinkaan kätevä ranskiskärjen tekoon.. Syynä lienee se, että lateksi olis pitänyt nappaista pois ennenkuin lakka kuivui kynnelle. 







Kynsillä:

China Glaze - Sweet Hook (vaaleanlila creme)
China Glaze - Glitter Me This... (glitter)
+ Orly Instant Artist - Crisp White (valkoinen koristelulakka)






Loppujen lopuksi sitten lakkailin nuo kärjet ilman mitään apuja ja peittelin pahimmat mokailut tuolla valkoisella viivalla. Mutta voi että, tuo Glitter Me This.. on aivan ihana glitter! Oon niin heikkona kultaglittereihin, joissa on mukana muitakin glittereitä. Tässä on kultaista, valkoista ja vaaleanpunaista glitteriä, tosi söpö. Tää on tämän kevään House Of Color -kokoelmasta, muita kokoelman lakkoja mulla ei olekaan.  






Kokonaisuutena tykkäsin kyllä lopputuloksesta, onhan nää tämmöset hempeät ja karkkiset. Jotenkin tuntuu, että oon nyt yhä enemmän tykästynyt kaikkiin ranskisjuttuihin, koska haluan, että oma kynsi näkyy lakkauksen pohjalla.





Mitä tykkäilette, onko sopivan hempeät? Ja eikö ookkin ihana tuo glitter? :)


tiistai 20. syyskuuta 2016

Välivihreää

Otettaisko tähän ruskea-nude-beige-sarjaan välille vähän vihreääkin?





Kynsillä:

Kiko - 643 Spring Green (vihreä tekstuuri)
+ Orly Instant Artist - Crisp White
+ strassit 






Mun mielestä vihreä, pinkki ja valkoinen sopivat kyllä yhteen hyvin! Mitä mieltä te ootte? Näissä kynsissä ei oo sinänsä mitään uutta ja ihmeellistä, pohjan vihreä Kikon tekstuuri on kynsillä vilahdellut aiemminkin ja samoin tuo koristelutyyli on yksi turvatyyleistä.

Tekstuurien kanssa on monesti hieman haastavaa kiinnittää strassit, kun ei voi läträillä päälle päällyslakkaa samalla tavalla kuin kiiltävien lakkojen kanssa. Nää strassit ei kauaa kynsillä pysyneetkään, kun olivat pelkästään pohjasta kiinni.






Jostain syystä nää tuo mulle mieleen pääsiäisen, tuoko teillekin vai jotain aivan muuta? ;D

perjantai 16. syyskuuta 2016

Music is everywhere (and I'm there too!)

Mulla on ollut otsikon mukainen fiilis vajaan kuukauden verran, ihan joka päivä. Vietän nimittäin työpäiväni kaupungin isoimmalla ja päheimmällä keikkapaikalla. Täytyy sanoa, että en voisi olla onnellisempi tästä etuoikeutetusta asemasta, joka mulle on suotu. Mä en oo semmoinen persoona, joka onnellisuuspuuskissaan hyppii yhdellä jalalla ja huutaa koko maailmalle miten onnellinen on. Mä oon se tyyppi, joka kirjoittaa postauksen siitä, miten onnellinen olen ja (hymyillen samalla typerästi). Tää postaus tulee koskettamaan kynsien varjolla mun tämän hetken elämäntilannetta.






Kynsillä:

Zoya - Brittany (beige mattalakka, saatu)
+ leimauksissa: Essence Stamp Me! White & Cheeky CH-31




Oikeasti, tiedättekö sen fiiliksen, kun näette juomakorin, jossa lukee "Rammstein" ja kun ne jätkät on koskeneet sitä koria, ja sulle tulee vaan vaistomainen tarve halata sitä koria. Se fiilis, kun palaa ihan pikkulapseksi fanituksen edessä ja kun on vaan niin älyttömän onnellinen siitä kaikesta, mitä mulle on suotu.  

Välillä on mielettömän kiire ja mun lähin työparini saa kärsiä pienistä ärtymyskohtauksista, mutta voi elämä mä nautin. Mä oon päässyt tekemään jo nyt semmoisia asioita, joita en luullut osaavani. Mä oon ylittänyt omat mukavuusrajani aivan kertaheitolla ja oppinut, että hei, kyllä mä pystyn tähän. Koeteltu on jo nyt, mutta kaikki tuntuu niin palkitsevalta, etten tiedä miten päin tässä kuuluisi olla.




Mistä asiasta sinä olet onnellinen juuri nyt?


Tämän blogitekstin kirjoittaja on onnellisuuspuuskissaan kieriskelevä haaveilija, joka on löytänyt elämälleen suunnan ja käyttötarkoituksen.  

 

tiistai 13. syyskuuta 2016

Suklaiset leopardit

Jatketaan tänäänkin ruskeiden kynsien linjalla! Jostain syystä mulle tulee tästä Fabyn ruskeasta cremelakasta mieleen suklaa. Olkoon kynnet siis suklaiset leopardi-kynnet.





Kynsillä:

Faby - The Fifth Ace (ruskea creme, saatu)
+ koristeluissa: Essie - Spin The Bottle (beige creme, saatu), Orly - Liquid Vinyl (musta creme)





En itseasiassa muista, koska viimeksi olisin edes tehnyt leopardit! Jotenkin yhteen väliin tein niitä niin paljon, että kyllästyin. Jotenkin ne on tuntuneet muka tosi vaivalloisilta tehdä, vaikka tosiasiassa leopardityyli on varmaan yksi nopeimmista tehdä. 

Pohjana mulla on toi Fabyn ruskea The Fifth Ace, jonka värisävyä ensin hieman kammoksuin. Ruskeat lakat muutenkaan ei välttämättä iske muhun ihan täysillä ja tää sävy oli vielä jokseenkin kummallinen. Kuitenkin mun mielestä leojen pohjaksi sopii hyvinkin luontevasti. Vai mitä te ootte mieltä?


Mitä tykkäätte näistä leopardeista, ootteko samaa mieltä, että tuo Faby sopii pohjaksi kyllä kuin nakutettu? :)

 

perjantai 9. syyskuuta 2016

Itämaista ruskeaa

Jostain syystä näiden kynsien kuviointi tuo mulle jotenkin itämaiset fiilikset.





Kynsillä:

Essie - Don't Sweater It (ruskea creme, saatu)
+ leimauksessa: Essie - Good As Gold (kultainen metallic) & Konad m89






Tää leimakuvio oli kyllä haastavin leimattava pitkään aikaan. Mulla oli siis pohjana tuo Essien myyränruskea (mä en oikeasti tiedä, miksi tää on mun mielikuva ko. väristä) ja sen päälle leimasin kultaisella. Tuossa kuviossa oli paljon tuota pinta-alaa, niin se leimautui vähän epätasaisesti.

Tuo Essien harmaaseen taittava ruskea oli kyllä laadultaan jälleenkerran mainio. Aika harvoin olen törmännyt huonoihin cremeihin Essieltä, etenkin leveällä Suomi-sudilla ne toimivat lähes aina moitteetta. Nyt on muuten tulossa julkaisuun ruskeita kynsiä muutamat, jotenkin tää syksy nyt pisti mut käyttämään tätä muuten välttelemääni väriä.






Nää oli tämmöset nopeat tekeleet todellakin, mutta tykkäsittekö?

tiistai 6. syyskuuta 2016

"Mä en koskaan kyllästy..."

Millaiset on teidän "mä en koskaan kyllästy..."-kynnet? Eli väri, tyyli, mikä vaan, mikä toistuu kynsillänne usein, mutta näyttää teistä aina yhtä kivalta? Mulla se on pitsikuvio.

Ennen pitsikuviota "mä en koskaan kyllästy..", oli yleinen aloitus leopardikynsiä koskevissa postauksissa. Silloin sitä usein mietti, että lukijat varmaankin kyllästyvät kuoliaaksi näiden ainaisten leopardien kanssa. Kuitenkin loppujen lopuksi, vaikka tottakai lukijat olette tärkeitä, on tärkeää miettiä, missä kynsissä itse viihtyy ja tehdä kynnet sen mukaan. Lukijat käyvät blogissa, viihtyvät tilastojen mukaan keskimäärin alle minuutin jonkin postauksen eli yksien kynsien parissa blogissa ja itse parhaimmillaan (tai pahimmillaan) olen näissä kynsissä viikon.






Kynsillä:

Essie - Muchi, Muchi (vaaleanpunainen sheer)
+ leimauksessa: Essence Stamp Me! Black & Born Pretty Store BP02







Ensin mulla oli toi Essien hempeän vaaleanpunainen Muchi, Muchi kynsillä pari päivää ihan yksinään, kun oli taas joku kiirehetki, enkä ehtinyt miettiä mitään koristeluita. Jatkojalostuksesta sitten sain jopa nuo leimatkin siihen päälle. 









Millaiset on teidän "mä en koskaan kyllästy.." -kynnet?


perjantai 2. syyskuuta 2016

Glitteriä ja neonia

Näin jossain, ehkä Instagramissa, kuvan, jossa oli tehty kynnet laittamalla värikästä irtoglitteriä koko kynnelle, samanvärisen pohjan päälle. Halusin kokeilla kans tätä tyyliä, kun irtoglitteriä ei oo liikaa tullut käytettyäkään.





Kynsillä:

China Glaze - Bottoms Up (pinkki creme)
Essence - Shade Of Happiness (oranssi creme)
Essence - Love Is In The Air (keltainen creme)
Essence - A Whisper Of Spring (lila shimmer)
+ irtoglitterit








Oli tuskien taival saada kyllä nää kynnet tehtyä, tuntui että glitter jäi karheaksi ja sitä oli lopulta ihan joka puolella. Lopputulos oli kuitenkin aika kiva ja tosiaankin kimmeltävä. 





Tänään en turise tämän enempää, mulla on ollu kovin kiireinen viikko kaikenkaikkiaan ja aivot aivan jäässä kirjoittamisesta ja uusista jutuista työrintamalla. :) Mitä tykkäätte kynsistä?