keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Golden roses and Fabylous nail mail

Se tunne, kun tekee kynnet, jotka ei näytä kuvassa juuri miltään. Höh.




Kynsillä:

Zoya - Reece (pinkki duochrome) 
Faby - You're On Pandora (kultainen shimmer, saatu)
China Glaze - I'm Not Lion (kultaglitter)
+ leimauksessa: Sinful Colors - Gold Medal (saatu) & DRK-A




Näissä oli pohjana Zoyan Reece, tuollainen ruusuinen duochrome. Sen päälle tein ruusuleimat leimaamalla Sinful Colorsin Gold Medalilla, mutta nää leimat ei nyt kuvissa tuon kaiken seasta näy juurikaan. Leimojen päälle lakkasin tuollaiset osiot Fabyn You're On Pandoralla ja meinasin rajata ne tuolla China Glazen I'm Not Lionilla, mutta jotenkin töpeksin ja rajauksista tuli kamalan leveät.. Niinpä suunnitelma B käyttöön ja glitteriä vain toiseen reunaan. Tuo Faby vaikutti sen verran peittävältä, että sekin voisi varmaan leimauksessa toimia. En muista, mikä mun syy näissä oli etten kokeillut sillä leimata, kai se oli tää yleinen kynsiströmsöilyfiilis, joka näissä kynsissä oli mukana. 





Tänään sain mieluisaa kynsipostia Kauneutta.com -verkkokaupasta. Nimittäin lisää ihania Fabyja testattavaksi, uih! 


Dedicated To Brigitte, Make A Wish..., Marry Me Robbie!!, The Magic Wand, Meteor Shower, Rio Carnival, Are You AC Or DC?,
Drop Dry


Swatchailin lakat tikuille ja jälleen kerran, mielettömän hyvälaatuisia lakkoja kaikki. Lakkojen mukaan sain viel Drop Dry-kuivatustippoja. Mulla on näitä jo yks pullo, nää on kivoja jos tahtoo kuivattaa yksvärisen lakkauksen vaikka koristeluja varten, muttei tahdo vetää ylimääräistä lakkakerrosta ennen koristeluja. 

Dedicated To Brigitte, Make A Wish..., Marry Me Robbie!!


Mukaan mahtui kolme cremeä, pinkki Dedicated To Brigitte, laventelin lila Make A Wish.. sekä pirtsakka keltainen Marry Me Robbie!!!. Oon todella tykännyt Fabyn cremeistä, tuntuvat järjestään olevan hyvälaatuisia.


 The Magic Wand, Meteor Shower, Rio Carnival, Are You AC Or DC?


Fabylta löytyy toki myös kimaltavampaa osastoa, tuollainen tiuhaan pakattu hopeaglitter irisdescent hipuilla nimeltään The Magic Wand sekä topperglitter Rio Carnival olivat mun paketissa mukana. Toinen vasemmalta on Meteor Shower ja tää olikin mun yllätykseksi tekstuuri eikä glitter! Hopeapohjainen ja vaaleanpunaisilla pikkuhexeillä kuorrutettu. Oikeanpuolimmaisena on tummanvihreä, lähes musta Are You AC Or DC? ja tässä on vihertävää pientä glitteriä. Nätti kun mikä! 


Huolimatta huonoista kuvista, mitä pidätte lakkauksesta? Miltäs uudet Fabyt näyttää, pistikö niistä jokin erityisesti teidän silmään? ;3

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Joulu kevään keskelle

Pikainen postaus! Tästä lakkauksesta ei glitteriä puutu.




Kynsillä:

China Glaze - Metallic Muse (vihreä metallic)
Essence - Party In A Bottle (vihreä glitter)
W7 - Midnight Debris (monivärinen glitter)






Näissä kynsissä kärjissä mulla on China Glazen Metallic Musea, joka on Khrome-kokoelmaa, joten tää myös leimaa kivasti. Kärjestä laitoin liukuen Essencen vihreää glitterä, Party In A Bottlea ja koko kynnelle vielä W7 Midnight Debristä









Vihreä glitter tuo niin usein mieleen joulun mulle, mites, millaiset fiilikset teille tulee näistä kynsistä? :)

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Raitaista ja metallista

En oo hetkeen tehnyt raitaisia kynsiä, mutta nyt tuli sopiva idea siihen! Hopeaa, mustaa ja valkoista, helppoa ja tyylikästä.





Kynsillä:


Essie - Apres-Chic (hopea foil, saatu)
Essence - Icy Fairy (glitter)
+ koristeluissa: Orly Instant Artist - Jet Black & Crisp White (musta & valkoinen koristelulakka)





Pohjalle heitin ensin Essien Apres-Chicin, joka on hopeinen foil-lakka. Tää on tosi peittävä, helposti peittää jo yhdellä kerroksella, pistin itse kaksi varmuudeksi. Essien päälle halusin vähän glitteriä, eli tartuin Essencen Icy Fairyyn. Tää Lakka on duochromepohjainen, joten jonkin toisen lakan päällä myös pohjaväri pääsisi kivasti esille. Kuitenkin tässä on tosi monenmoista glitteriä, joten se sopi tähän mun ideaani.

Koristelut tein taas noilla mun suosikkilinereilläni, vesipohjaisilla Orly Instant Artist-koristelulakoilla.  Nää olikin sillee helpot kynnet tehdä, kun vaan kekkas idean. Tuplaraita toimii aina! :3


Oikein kivaa pääsiäistä kaikille, muistakaa rentoutua! :33

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Siksak-pääsiäiskynnet

Käväisin tossa viikonloppuna ihanan Hannan luona ja neitokainen onneksi tajusi muistuttaa mua, että se on kuulkaa aika tehdä pääsiäiskynsiä! Tuli puhetta, että chevronit sopii pääsiäiseen, koska monesti pääsiäismunia maalaillaan siihen tyyliin. Siitäpä idea näihin kynsiin!




Kynsillä:

Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
Glam Of Sweden - 175 (keltainen neon)
China Glaze - Bottoms Up (pinkki creme)
Color Club - Do The Twist (glitter, saatu)
+ vinyylit: Vinyl Quickies - Medium Chevron 





Yhdistelin näissä liukuvärjäystä ja vinyylejä. Etusormeen ja pikkurilliin tein valkoisen päälle kärkeen kelta-pinkin liukuvärin, käytin Glam Of Swedenin neonkeltaista sekä China Glazen Bottoms Upia. Liukuväriin lätkäisin päälle ihanaa glitteriä Color Clubilta, Do The Twistiä nimeltään. 

Vinyylikynsissä pohjana oli niinikään Essencen valkoinen ja sen päälle töpsöttelin pinkkiä ja keltaista. Näin mä olen kuullut, että sienellä töpöttely on vinyylien kanssa sillee parempi, ettei lakat sitten leviä niin herkästi vinyylien alle. Tää oli mun toinen vinyylikokeilu ja alan ehkä ihan tykätä vinyyleistä, mutten vielä hurahda kuitenkaan. Ne tarttuu niin kovasti kynteen kiinni, että alla olevan lakan on todellakin oltava kuiva kuiva kuiva, että vinyylejä voi käyttää. Vai onko tähänkin jotain poppaskonsteja, osaatteko kertoilla?





Mitä tykkäätte kynsistä, tuleeko pääsiäisfibat? Ja hei vinyylitaitajat, heittäkääs lisää vinkkejä niiden käyttöön! Mitä kannattaa ja mitä ei kannata niiden kanssa tehdä?

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Orange, orange!

Pirteyttä tarvitaan kevääseen, eikö? Kirpsakat appelsiinit sopii tähän erittäin hyvin. Valmistaudutaan kesään! 8)



Kynsillä:

Color Club - Tiny Umbrella (persikkainen shimmer, saatu)
Essence - Don't Be Shy! (vihreä creme)
Essence - Shade Of Happiness (oranssi creme)
Flormar/KoneHelsinki - QD01 Snow White (valkoinen creme, saatu)
+ leimauksissa Bundle Monster BM-308 & Konad Special Polish Black





Lakkauksen pohjaksi pistin Color Clubin Tiny Umbrella, joka on ihana persikkainen shimmerlakka. Tässä shimmer on tosi hienostunutta, oranssia ja nätskää. Mulla ei oo mitään vastaavaa lakkaa itselläni ja kun oon tällainen persikkaisten lakkojen fani, niin tää on vallan ihana.

Koristelut tein ihan vaan sutimalla kuivahkolla sudilla noita Essencen Shade Of Happinessia sekä Don't Be Shy!:tä ja Flormarin Snow Whiteä tuon Tiny Umbrellan päälle. Pohjasta tuli siten tuollainen kivan eläväinen mun mielestä, kun noi sävyt sopii toisiinsa kivasti. Vai mitä ootte mieltä?

Leimat löytyi Bundle Monsterin laatalta. Jotenkin liian harvoin tulee tehtyä tarpeeksi leikkisiä kynsiä ja nää on mun mielestä just semmoset. Kun mulla on paljon esim. ruoka-aiheisia laattoja, mutta niitä ei muka osaa koskaan käyttää kun yrittää tehdä niin elegantteja kynsiä.






Mitä tykkäilette kynsistä, tuliko liian tummat kynnet kun leima on musta vai sopiiko tähän tyyliin? 


perjantai 18. maaliskuuta 2016

Kuin kala vedessä

Nää kynnet on niin sekavat että huh! Mutta jollain hassulla tavalla tykkään niistä myös.





Kynsillä:

Delush Polish - Unlucky Edith (sininen glitter, nimettömässä & keskisormessa, saatu)
W7 - Mosaic (sininen glitter, etusormessa & pikkurillissä)
+ leimauksessa: Sally Hansen - Regal (saatu) & Konad m82
+ fimot
+ strassit






En mä niinku ihan tiedä mitä ajattelin näitä tehdessäni muutakun että siniselle pohjalle sopii kalat. Tosiaan, tossa kalojen alla on Delush Polishin Unlucky Edith, joka on tommonen shimmerpohjainen glitterlakka. Lakassa on keltaisia ja sinertävänhopeita pikkuhexejä. Hankala oli välillä saada noita hexejä kyllä tuolta kynsille. 





Toisena glitterinä mulla on tässä W7-merkin Mosaic. Lakka oli yllättävän peittävä, oletin, ettei tää peittäis ollenkaan tyyliin, mutta tässä on niin paljon glittereitä.

Leimauksessa mulla oli toi Konadin kalaisa laatta ja leimauslakkana Sally Hansenin Velvet-kokoelman Regal. Loppusilauksen heitin kynsille noilla fimoilla ja strasseilla.






Kaikenkaikkiaan jotenkin hämmentävä lopputulos, mites teistä, onko sekavat kynnet? ;D


keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Things are looking very GREEN

Nyt ois vuorossa vähän vihreää ja indieglitteriä!






Kynsillä:

Zoya - Cecilia (vihreä creme, saatu)
Dollish Polish - Things Are Looking Very GRIMM (glitter)
+ leimauksissa: Born Pretty Store - BP-17 (saatu) & Konad Special Polish Black





Lakkauksessa cremenä on käytetty Zoyan vihreää Ceciliaa. Cecilia on tuollainen sinivihreä, sävy, joka on monesti täydellisen mahdoton ikuistaa kameralle oikein. Lakan päälle leimailin koukerokukkia taas vaihteeksi ja vielä strasseja kaveriksi.

Koko lakkauksen idea lähti kyllä oikeastaan tuosta Dollish Polishin indieglitteristä, Things Are Looking Very GRIMM:istä. Lakan vihreät glitterit saivat mut kaipaamaan sen rinnalle jotain vihreää lakkaa ja minusta tuo Cecilia sopi hyvin tälle kaveriksi. Glitterin ja cremet skittletteliitto on pettämätön! 








Mitäs ootte mieltä, onko kivat kynnet? :)

maanantai 14. maaliskuuta 2016

Rakkauden kiehkurat

Postauksen ihanan imelän otsikon keksin lakkauksessa pääosaa esittävästä Zoyan Aphroditesta.




Kynsillä:

Zoya - Aphrodite (punainen shimmer, saatu)
W7 - Galatic Night (mustavalkoglitter)
+ leimauksessa: Konad Special Polish Black & BM-314 





Lakkauksessa tosiaan pohjana kauniin punainen shimmer, Zoyan Aphrodite. Tää on sellainen lämpimän punainen, tulee mieleen joku söpö tomaatti. Laadultaankin hyvä ja peitti mun kynnet mukavasti. 

Glitteriksi valikoitui yksi käyttämätön mustavalkoglitter, W7-merkin Galatic Night. Mustavalkoglittereitä ei voi mun mielestä olla liikaa ja tää oli sillee erilainen glitter, että tässä noi glitterit on tommosia helmiäismäisiä. Nätti, vaikka tässä onkin tikkua, mä hyväksyn tikkuglitterin mustavalkoisiin glittersörsseleihin.

Leimauksessa mulla on tuo ihana Bundle Monsterin laatan kiekura, tommosia kiekuroita mä haluisin enemmänkin! Ei oo nyt hetkeen tullut ostettua uusia leimauslaattoja ja aika vähän uusia lakkojakaan. Melkein jo alle sadan käyttämättömän rajapyykillä ollaan, käyttämättömiä on nyt 102. 





Mitäs tykkäilette kynsistä, sopiko lakat ja kuviot yhteen? :3


perjantai 11. maaliskuuta 2016

Pelkistettyä mustaa pitsiä

Kokeilin ekaa kertaa leimailla paljaalle kynnelle, nimittäin pitsileimaa.





Kynsillä:

Konad Special Polish Black & BCN-030 (saatu)






Mun mielestä idea on hauska, jossain Instagramissa näin, että oli leimailtu valkoisella leimauslakalla suoraan paljaalle kynnelle. En saanut jostain syystä mun Konadin valkoista lakkaa yhteistyöhön, joten päätin kokeilla mustalla ja sehän toimi. Ajattelin kokeilla näiden mustan ja valkoisen Konadin lakan jälkeen Essencen vastaavia versioita. Onko teillä kokemusta niistä?

Oon saanu nyt niin tehokkaasti tyhjennettyä julkaisemattomien lakkausten kansiota, että nää oli viimeiset kynnet sieltä! Sitten päästään varmaan aika reaaliaikaisiin kynsiin, katsotaan miten hyvin kykenen tekemään vähintään ne kolmet kynnet viikossa, jotta postaustahti pysyy. Muka nykyään niin kauhean kiire, ettei ehdi syventyä kynsiin.


Mitäs tykkäätte tällaisesta tyylistä, että on leimailtu suoraan kynnelle kuviota? :3

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Uptown, Uptown

Nyt tulee aavistuksen syksyiset lakkaukset, mutta kyllä ne ihan sopii mun mielestä tähän talvenkin keskelle.





Kynsillä:

Essence - Beautiful Lies (violetti creme)
Color Club - The Uptown (flakies, saatu)
+ leimauksessa: Sinful Colors - Gold Medal (kultainen metallic, saatu) & Konad m100 (saatu)
+ niitit






Lakkauksen pohjalle laitoin Essencen violetin cremen. Beautiful Liesin, joka oli hyvälaatuinen creme jälleen. Essencen cremeihin uskaltaa kyllä hyvin usein luottaa, ne levittyy hyvin ja peittää samoin. Edelleen jaksan olla täpinä siitä, että Essencejä saa nykyään Suomesta ja niin monesta paikasta! Pitäiskin käydä taas pitkästä aikaa Essence-ostoksilla Minimanissa.  

BL:n päälle laitoin tuota Color Clubin flakiesia, The Uptownia. Tää muistuttaa Nfu Ohin flakiesia 51, eikä näiden eroa kyllä kynnellä jonkun lakan päälle kerrostettuna näekään. Flakieseja en oo käyttänyt hetkeen aikaan, varmaan siksi, kun mulla ei niitä kovin monia ole edes ja käyttämättömissä tää tais olla ainoa. 

Koristeluna mulla oli leimattuna Konadin m100 laatasta tuollaista kukkakuviota. Se ei hirveän hyvin erotu tosta lakkauksen päältä, mutta tuo kuitenkin vähän koristeellisuutta mukaan. Ja tietenkin vähän niittejä myös koristeeksi. 


Toiko tää syksyiset fiilikset teille tämä lakkaus, vai passaako tähän vuodenaikaan? :)

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Vänkyräskittlette

Nyt ois jännän väriyhdistelmän lakkaus vuorossa. Inspis yhdistelmään lähti lakkauksen indieglitteristä, Powder Perfectin Season Of Perpetual Hopesta.




Kynsillä:

CND - Sun Bleached (vaaleankeltainen creme, saatu)
Zoya - Nana (tumma fuksia creme, saatu)
Powder Perfect - Season Of Perpetual Hope (glitter)
+ leimauksessa: Konad m98 & Konad Special Polish Black





Tässä lakkauksessa mulla on käytössä parikin itselleni uutta lakkamerkkiä, CND sekä indiemerkki Powder Perfect.

Tuo CND:n Sun Bleached on Vinylux-kokoelmaa, jonka sanotaan kestävän 7 päivää halkeilematta. Kyllä tää hyvänä monta päivää kestikin. Ja tän kanssa ei kuulu käyttää aluslakkaa, koska aluslakka on jo lakassa itsessään. Parhaan tuloksen saa käyttämällä sarjan päällyslakkaa. Tykkäsin tosi paljon tästä Sun Bleachedin sävystä, kun se ei tummentunut kuivuessaan vaan pysyi ihanan vaaleankeltaisena. 

Toinen lakkauksen uusi merkki oli Powder Perfect ja tuosta Season Of Perpetual Hope-lakasta lähti inspis koko kynsien värimaailmaan. Tää on ihana glitter, tuollaisella vaalealla maitopohjalla fuksian ja kultaisen värisiä glittereitä. 

Toinen lakkauksen creme oli Zoyan Nana, joka on tuollainen tumma fuksia. Mulla on aina tänväristen lakkojen kanssa ongelma, kun mun mielestä ne on selvästi violetteja lakkoja, mutta fuksia-sanan miellän pinkiksi. Lakka oli laadultaan oikein mukava creme. 


Jotenkin tykkäsin näistä kynsistä erityisen paljon! Ehkä se on toi hassu väriyhdistelmä, joka osoittautui kuitenkin kivan toimivaksi. Joskus yllättävät väriyhdistelmät vaan toimii. Mitä te tykkäätte väriyhdistelmästä ja kynsistä ylipäätään? :)

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Kirkon ikkunat kynsillä

Tänään ois kynsillä kirkollisia ikkunoita!




Kynsillä:

Essence - A Whisper Of Spring (lila shimmer)
Zoya - Oceane (turkoosi shimmer, saatu)
+ leimauksissa: MoYou London - Gothic 09 & Konad Special Polish Black





Pohjana on siis Essencen A Whisper Of Springillä ja Zoyan Oceanella tehty liukuvärjäys, jonka päälle leimailin mustalla MoYoun laatalta kirkon mosaiikki-ikkunakuvioita. Tuossa Essencessä on hyvin pikkuisesti shimmeriä, mutta ihanan värinen lakka! Zoyan Oceane on kunnon turkoosi/merensininen shimmer, tässä liukuvärjäyksessä ei sen sävy pääse niin oikeuksiinsa, mutta se jotenkin sopi tähän Essencen kaveriksi, niin pitihän se ottaa lakkaukseen mukaan. 

Nuo MoYoun buffet-laatat on vaan niin ihania, sopii niin moneen lakkaukseen! Mun mielestä tähänkin sopi tuo mosaiikkikuvio, vaikka ensin olin suunnitellut ihan muunlaista käyttöä sille.


Tykkäättekö tästä liukuväriyhdistelmästä? :)


keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Ruusuja ja pinkkiä

Pikapikapostaus muuttokaaoksen keskeltä! Pääsin eilen muuttamaan ja luonnollisesti tavaraa on purkamatta vielä tosi paljon. Pidetään silti kiinni postaustahdista! :)





Kynsillä:

Dermosil - Sweetheart (pinkki creme)
China Glaze - Moulin Rouge (punainen glitter)
+ tarrat
+ niitit




Sain siskolta ystävänpäivänä Dermosilin kynsilakan Sweet Heart, joka on pinkki creme. Jotenkin ihanan marjaisa lakka tää, nätti kun mikä ja hyvälaatuinen! :) Kuorrutin osan kynsistä China Glazen punaisella glitterillä Moulin Rouge. Glitterit on tässä tuollaisia helmiäishohtoisia. Tää on jo itseasiassa toinen pullo kyseistä lakkaa, edellinen jankkiintui pulloonsa joskus. Halusin silti ottaa riskin ja ostaa toisen pullon, koska tää on niin nätti. Koristelut hoitui tällä kertaa kätevästi niiteillä ja tarroilla. 


Mitäs pidätte kynsistä, onko teidän makuun? :)