perjantai 27. toukokuuta 2016

Kukkaisa mielentila

Inspis näihin kynsiin lähti, kun mietin, että tahdon taas pitkästä aikaa käyttää water decaleja. Tutkailin decalikansiota ja löysin sieltä ihania, korallioranssisia kukkadecaleja. Siitä se idea lähti sitten yhdistää ne tummaan korallioranssiin Essieen.





Kynsillä:

Essie - Sunshine State Of Mind (oranssi creme, saatu)
Essie - Blanc (valkoinen creme)
+ MILV-siirtokuvat






Täytyy sanoa, että Sunshine State Of Mind on kyllä erittäin voimakas, korallinpunaoranssi creme. Harmikseni en kyllä voi sanoa, että tää olis parhaimman laatuinen Essie, johon olen törmännyt. Tiedättekö, kun lakka ei varsinaisesti kaljuunnu, mutta siihen jää semmoisia tummempia raitoja. Kuitenkin kolmella kerroksella tällä sai kivan tasaisen pinnan, eli sinänsä ei ongelmaa. 

Mun mielestä tuo SSOM sopii ihan täydellisesti näiden decalien kanssa, vai mitä ootte mieltä? Nuo kukat ja tuo oranssi käy vaan niin hyvin yhteen. Milvin decalit on parhaita decaleja edelleen, nää on ostettu muistaakseni I love me-messuilta, mutta näitähän saa Suomesta Cesarsilta hyvinkin edulliseen 1,50 euron hintaan. Taisin hamuta taas uuden arkillisen, kun käväisin Cesarsilla, hups.. 





Mitäs tykkäätte tosta mun lakka-decaliyhdistelmästä, eikö sovikin kivasti värit yhteen? :3


12 kommenttia:

  1. Voi että, sopivat kyllä :3 Milvin siirtikset on hyviä ja niin kauniita, niitä voisi tosiaan hamuta useammankin arkin :D

    VastaaPoista
  2. Onpa kauniit, kesäiset kynnet! En yleensä ole juuri punaisten lakkojen ystävä, mutta nyt kyllä alkoi vähän mietityttää ;) ..... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ;3 Tää on kyllä ihana lakka.

      Poista
  3. Kauniit kukkaset :) Essie - Sunshine State Of Mind on niiin nätti! Olen lakkaillut tällä jo monet kerrat kynnet eri koristeilla, tähän ei vaan kyllästy D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, totta kyllä, tähän ei kyllästy. :')

      Poista
  4. Erittäin kaunis lakkaus! Pitääpä näiden inspiroimana kaivella omat MILVit kanssa esille ja katsoa josko niistä syntyis seuraava lakkaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, onpa kiva jos sait inspistä näistä. 8)

      Poista
  5. Aivan ihanat ja sopii oikein hyvin yhteen! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)