perjantai 28. elokuuta 2015

Barokkista minttua kullalla höystettynä

Yksi mun suosikkiväriyhdistelmistä on minttu-beige, sillä niistä tulee jotenkin pehmeän harmoninen yhdistelmä usein. 



Kynsillä:

Pierre René - No 4 Sand Effect (minttu tekstuurilakka, saatu)
Faby - That's Jazz (beige shimmer, saatu)
+ leimauksissa: Konad Special Polish - White (saatu) & MoYou London - Fashionista 07
+ niitit




Näissä kynsissä kokeilin itselleni uutta merkkiä, Pierre Renéä. Tää on muuten tosi nätti tekstuurilakka, mintunvihreä kultaisella shimmerillä. Eikä kyllä laadussakaan oo mitään valittamista, kuivui nopeasti ja peitti hyvin, vaikka näin vaaleasta väristä kyse. En oo itseasiassa edes törmännyt koko merkkiin aiemmin ennen toukokuun NailDatea, josta näitä saatiin kokeiluun. Googlettelu kertoi, että lakkoja saa ostettua ainakin täältä Alla Modasta ja hintaa näyttäisi olevan 4,95 €/kpl. 

Tekstuurimintun kaveriksi pääsi Fabyn That's Jazz, joka on nätti beige kultaisella shimmerillä. Tääkin oli laadultaan kyllä kiva, vähän se yritti karkailla toisella kerroksella, mutta peitti tosi nätisti ja kuivui hyvin. 

Koristukset olivat tälläkin kertaa niittejä sekä kiehkuraista, valkoista leimaa MoYoun laatasta. Nyt mä vasta tosiaan keksin, että nuo kiehkurat on barokkia (tai ainakin jotain siihen viittaavaa). Monesti oon miettinyt hienoa sanaa tuolle tyylille, mutten vain ole saanut päähäni. 


Mitä tää lakkaus tuo teille mieleen? Nykyään mulla ei jotenkin aivonystyrät riitä tuomaan kielenkärjelle sitä oikeaa sanaa, mitä kulloinkin kynnet muistuttaa. 

keskiviikko 26. elokuuta 2015

Marmorointia? Vai leimaa?

Vesimarmoroinnin kanssa en ole jaksanut takuta enää aikoihin, koska me ei vaan tulla oikein toimeen. Onneksi meille vesimarmorointitaidottomille on olemassa helpottavia ratkaisuja, nimittäin leimakuvioita, joiden kanssa saa vesimarmorointimaisen tuloksen.




Kynsillä:

Essie - Blanc (valkoinen creme)
Essie - Boom Boom Room (pinkki creme, saatu)
+ leimauksissa Konad Special Polish Black (saatu) + MoYou London - Kitty 13


Tein lakkauksen pohjaksi liukuvärin Essien valkoisella Blancilla sekä pinkillä Boom Boom Roomilla. Päälle löysin MoYou Londonin Kitty-kokoelmasta kuvion, joka muistuttaa kovasti minusta vesimarmorointitulosta, mites teistä? Laatalla tää kuva on kylläkin perhosen siipikuviota muistuttava, mutta kynnellä selvästi juuri enemmän vesimarmorointikiehkura. Mullakin on kuitenkin kohtuu isot kynnet, niin en tiedä miten siitä saisi perhoskuviota muistuttavan. Se oli mun ensimmäinen ajatus näitä kynsiä suunnitellessa, mutta sitten nää kääntyihin vesimarmorointileimakynsiksi.

Väriyhdistelmänä pinkki-valko-musta on minusta aina jotenkin silmiä hivelevä. Valkoisen ja vaaleanpunaisen saa myös kivasti liukumaan keskenään. Tykkäsin näistä kynsistä itse paljon, mutta häiritsevästi tuo musta leimaus ei ihan tarttunut kynsien kärkeen. Tällöin lakkaus näyttää kuluneelta, vaikka kynnet olisi juuri laitettu, se oli vähän ärsyttävää. 


Mitäs pidätte kynsistä, muistuttaako enemmän sitä vesimarmorointikuviota vaiko perhosen siipiä? :)

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Uutuuksia ja vastaväriperhoset

Mainitsinkin tuossa aiemmin, että kävin Cesarsissa, eikä sieltä kyllä tyhjin käsin voi koskaan lähteä, on se sellainen taivas kynsifanaatikolle.




CND on mulle uusi merkki ja noiden Vinyluxien sanotaan kestävän kynsillä viikon täydellisesti. Mua kiinnosti näissä erityisesti se, että näiden kanssa ei käytetä aluslakkaa, vaan lakka kiinnittyy kynteen itsestään. Näiden kanssa käytetään merkin omaa päällyslakkaa pysyvyyden takaamiseksi. Sain testiin korallisen shimmerin Desert Poppyn sekä vaaleankeltaisen Sun Bleachedin sekä päällyslakan. Aion suorittaa näille viikon testin ja raportoin teille tuloksia, miten hyvin lakka kestää kynsillä sen viikon.

Picture Polishilta mulla on entuudestaan yksi lakka, jonka laadusta pidin kovasti. Seuraavaksi kokeiluun PP:ltä pääsevät koralliin vivahtava pinkki Paris sekä ihana vaaleanpunainen Bardot. Molemmissa on pientä hologlitteriä. Picture Polishilta kokeiluun lähti myös Looking Glass -päällyslakka, joka lupaa antaa peilimäisen kiillon ja toimia pikakuivattavana lakkana. 

Mua kiinnostavat aina kaikki uudet villitykset kynsissä, joten noita OPI:n Color Paintseja oon himiöinyt myös. Niitä oon kaavaillut käyttäväni liukuvärjäyksessä tähän tapaan, leadlight-lakkauksissa sekä myös stamping decaleissa. Nyt minulla on oranssi Chromatic Orange sekä vihreä Landscape Artist, mutta ajattelin hankkia muutkin sävyt. 

Glitterhimoa piti vielä hieman tyynnytellä China Glazen musta-violetilla Cackle If You Want To:lla sekä Color Clubin vihreällä Go-Go Greenillä. Tuon ChG:n sävy on miehen valitsema ja se kuuluu uuteen Chinan Halloween-kokoelmaan. 




Lakkojen lisäksi piti päivittää myös leimausasiavalikoimaa. Uusia isoja stampereita, siis todella isoja stampereita on Cesarsilla valikoimissaan. Tuo neliönmuotoinen leimasin sopii esimerkiksi näiden stamping decalien tekoon, mutta käy myös normileimaukseenkin. Samaten nuo pyöreäpäiset passaavat hyvin sekä leimaukseen että decalien tekoon. Näissä löllöstampereissa on juuri parasta se, että kynnen voi painaa leimasimeen, eikä ns. pyöräytystä tarvitse. Itse olen huomannut, että kynnen painaminen kuvioon auttaa saamaan kuvion kynnelle kokonaisena. 

Parit leimauslaatatkin kiinnittivät mun huomion, laatat BCN-017 ja BCN-030 lähtivät mukaan. Alla olevissa kynsissä BCN-017 pääsi jo testiin.



Kynsillä:

Zoya - Isa (violetti shimmer, saatu)
Zoya - Daisy (keltainen shimmer, saatu)
+ leimauksissa: Konad Princess Special Polish - Violet Pearl & BCN - 017 (saatu)
+ swarovskit
+ niitit 




Kynsille pääsivät Zoyan kevät-kesä kokoelmien lakat, keltainen Daisy, joka on kevään Delight-kokoelmaa, sekä ihanan violettinen shimmer Isa, joka on kesän Paradise Sun-kokoelmaa. Zoyan lakkoja myydään nykyään hyvin monessa paikassa, listaa jälleenmyyjistä löydät täältä. Esimerkiksi CesarsShop myy Zoyankin lakkoja. 




En täysin vakuuttunut tuosta Konad Princess Violet Pearl-lakan valinnasta näihin leimaukseen, sillä sävy oli hieman outo. Kyllä se kuitenkin menetteli, vaikka olisi voinut valita jonkin sinertävämmän lilan leimaukseen. 

Tuo Zoyan violettinen shimmer Isa pääsee kyllä parhaiten oikeukseensa varjossa, silloin siitä erottaa duochromemaisen violetti-sinisen vivahteen. Nätti kuin mikä tuo on tosin lamppuvalossakin. Zoyan keltainen Daisy taasen on söpö vaaleankeltainen shimmer, joka levittyi ja peitti keltaiseksi yllättävän hyvin. Zoyan lakat on kyllä niin tasalaatuisia, että niissä harvoin on mitään isompia moitittavia juttuja. 

Loppusilauksen koristeluihin tein vielä niiteillä ja swarovskin kristalleilla. Nuo swarot on vaan niin söpöjä, yritän aina poimia ne lakkauksista talteen, sillä ovat kuitenkin sen verran arvokkaita muovisiin strasseihin verrattuna. 


Lipsahti taas höpöttelyksi ja kilometripostauksen puolelle, huups. Mitä tykkäsitte uutuuksista ja kynsistä? :) 

torstai 13. elokuuta 2015

Simple French + OPI-tarjous

Huups, huomaan että näemmä jatketaan taas valkoisten kynsien linjalla, olisin voinu tehdä vaikka jonku valkoisten kynsien teemaviikon näiden kanssa. Oon ruvennut suosimaan valkoista nyt sekä kynsissä että vaatteissa, tänäänkin ostin taas pelkkiä valkoisia vaatteita (hups). 





Kynsillä:

Essence - Studio Nails Pro White Effect (sinertävä aluslakka)
Flormar - QD01 (valkoinen creme, saatu)
+ leimauksissa Konad m40 & Konad Special Polish White (saatuja)
+ strassit



Ranskisten kanssa ihmiset jakautuu pariin koulukuntaan sen kanssa, kuuluuko ranskiskärjen alle lakata jokin vaaleanpunertava tai muu luonnollinen lakka, vaiko kuuluuko kynnen oma pinta jättää näkyviin. Paljon kynsiä lakkaaville on tuttua se, että kynsien kellerrys ajaa käyttämään jotain kynnen väriä tasoittavaa lakkaa ranskisten pohjana. Itse juuri tästä syystä tykkään käyttää ranskislakkana vaaleanpunertavia lakkoja, mutta mun luottoranskislakka, eli L'oréalin Rose Paradis, alkaa olla niin loppu, etten viitsinyt enää taistella sillä tasaista pintaa kynsille. Kuitenkin kynnet ovat, harventuneesta lakkaustahdista huolimatta, edelleen kellertävät, joten jotain oli pohjalle keksittävä. 

Ostin tuossa testiin sinertäväpohjaisen Essencen aluslakan, joten se oli hyvä ratkaisu tähän. Lakka lupaa nimensä puolesta tuoda valkoisempaa efektiä kynsille ja siinä se mun mielestä kyllä onnistuukin. Tällaisen aluslakan käyttö myös poistaa yhden lakkausvaiheen ranskiksesta, kun aluslakan päälle saa suoraan vetää nuo ranskiskärjet. Laiskan ihmisen mieleen on kyllä tämä järjestely.

Ranskiskärjet tein tälläkertaa Flormarin QD01:llä. Lakka on ihan kelpo valkoinen creme, ei mitään uutta ja mullistavaa, eikä mun mielestä ollut erityisen Quick Dry, vaikkaa väittää olevansa. Ihan varmasti parin euron arvoinen valkoinen lakka tämäkin. Koristeluissakin pysyttiin ihan tutulla kukka-strassilinjalla. Nää on taas tätä asialinja ja kynnet sopii mun mielestä hyvin esimerkiksi jos on töissä sellaisessa paikassa, jossa kynsien ei tarvitse niin herättää huomiota. 


Loppuun vinkkaan teille vielä hyvästä diilistä. Kävin tuossa pikkuisella reissulla Helsingissä ja pyörähdin CesarsShopissakin. Sieltä vinkkailtiin hyvästä OPI-tarjouksesta, nimittäin tämän viikon perjantaihin, 14.8 asti, ois kaikki OPI:t (paitsi uusin Venice-kokoelma) 20 % alella ostettavissa. Nyt jos on vaikka noita Color Paintseja himiöinyt, niin on oiva hetki hyödyntää tarjous.





Kumpaanko koulukuntaan te jakaudutte, lakataanko siellä ranskisten alle värilakka vaiko eikö? :) Miksi/miksi ei?

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Kynnet puskista ja laatupohdintaa

Mulla kynsien julkaisu nykyään yleensä kestää, enkä saa kynsiä reaaliajassa esille tänne blogin puolelle. Senpä tähden mulla on kirjoitettuna ylös aina lakat, joita olen kynsissä käyttänyt ja jos olen tehnyt käyttämistäni lakoista jotain erityisiä huomioita.

Nyt kuitenkin löysin julkaisemattomien kynsien kansiosta kuvat kynsistä, joissa käytetyistä lakoista mulla ei ole mitään kirjanpitoa. Vähän menee arvailuksi siis.




Kynsillä:

Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
Gloss 'N Sparkle - Sleepy Head  (lila glitter)
+ strassit


Pitkästä aikaa kaarevaa vinoranskista! Näitä tuli tehtyä jossain vaiheessa, useita vuosia sitten, mutta jotenkin viimeaikoina ei oo enää tullut innostuttua tästä tyylistä. Lakkauksessa käytetystä glitterlakasta olen varma, se on Gloss 'N Sparkle -indiemerkin Sleepy Head, sillä kuva oli nimettykin mun koneella sen mukaan. Kuitenkin tuo valkoinen creme on arvoitus, koska nykyään musta tuntuu, että mulla on hyviä valkoisia cremejä niin monta! Kuvista ei huomaa eroa käytettyjen valkoisten kanssa.

Tässä kohtaa oliskin varmaan ihan hyvä miettiä valkoisia cremelakkoja. Kestosuosikki mulla on Essien Blanc (leveällä sudilla) ja sitä on mulla muistaakseni vielä pari pulloa varastossa. Kuitenkin erittäin hyväksi kilpailijaksi on muodostunut tuo Essencen Wild White Ways, jonka suti myös mukavan leveä ja pyöreäpäinen. Voisko olla näin, että valkoisten lakkojen laatu on parantunut, sillä olen kuullut, että Gina Tricotin Whiten nimeen myös vannovat monet? Ennen tuntui, että hyvää valkoista sai etsiä kissojen ja koirien kanssa ja nyt myös halpamerkit tuntuvat tarjoavan laadukasta valkoista parilla hassulla eurolla. Ylipäätään olen miettinyt, että onko lakkojen laatu parantunut siitä, mitä se on joskus ollut? Tuntuu, että huonoihin lakkoihin törmää nykyään yhä harvemmin. Vai voisiko olla, että sitä on oppinut tuntemaan erilaisten lakkakoostumusten oikut ja välttelemään merkkejä ja lakkoja, joiden kanssa on ongelmia ollut. 


Mites, oletteko huomanneet halpamerkeissä hyviä valkoisia ja tuntuuko teistäkin, että lakkojen laatu ylipäätään on parantunut?