sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Vöhreetä, vöhreetä!

Nyt on päässä kovasti keväisiä ideoita, joten tänäänkin nähdään kukkia. :) Valittelin tuossa aiemmin, että tuntuu, että oon kokeillut ja leimannut puhki kaikki omistamani kivat kukkalaattakuviot ja halusin jotain uutta. Niinpä hyödynsin Adeninalta saamani lahjakortin ja ostelin vähän kukka-aiheisia leimauslaattoja!



Nuo mun leimauslaatat ovat siis S4, S5 ja S6. Lisäksi täydensin pyöreän glitterin maniaani pinkeillä irtoglittereillä. Näemmä S4 ja S5 on tällä hetkellä loppu varastosta, kait niitä tulee lisää sitten vielä. :)

Kynsille piti koklata kukkia sitten leimaten. Blondi-minäni ei meinannut millään tajuta ottaa läpinäkyvää suojakalvoa laatasta pois ja hieman ihmettelin, miksei leimaus meinannut ensin onnistua ollenkaan. ;D Suojakalvon hälvennyttyä rupesi homma toimimaan!



Kynsillä:

Essie - Where Is My Chauffeur? (vihreä creme)
Nfu Oh - 088 (vihreä-kultainen shimmer)
+ leimauksissa laatta S5 (saatu)+ Color Club - Perfect Mol-Ten (vihreä foil, saatu)& Konad Special Polish White (valkoinen, saatu)
+ koristeena Orly Instant Artist - Platinum Glitter (hopeaglitter) & Orly Instant Artist - 24 K Glitter (kultaglitter)
+ niitit (saatu)



Pohjalle pistin ensin Essien Where Is My Chaffeurin, joka on likaiseen taittava minttu. Jälleen kerran, tykkäsin tämän laadusta kovasti. Essien päälle laitoin samaa sävymaailmaa edustavan Nfu Ohin shimmerin. Koristeluiksi tein taas tuplaleimaukset kynsille, ensin Color Clubin vihreällä Perfect Mol-Tenilla. Tämän jälkeen leimasin saman kuvion valkoisella. Kukkien keskelle vielä vähän glitteriä ja lopuksi niitit koristeiksi.

Monta työvaihetta ja välinettä, mutta ei näiden teossa loppujen lopuksi kai kovin kauaa mennyt. Kohdistus ei mennyt ihan nappiin tuplaleimauksessa, mutta ihan jännät näistä tuli näinkin. :)

Onkos kynnet teidän makuunne, kevättääkö teitä? Kukkia kukkia tuntuu, että oon kokoajan laittamassa kynsille jossain muodossa. ;D

21 kommenttia:

  1. Tosi hienot kynnet ja ihanan väriset. :) kelpaisi itsekin pitää tuommoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, eikun väsäämään vaan! :) Tuplaleimaus on kiva tapa saada tuollaista syvyyttä leimauksiin.

      Poista
  2. Nätin keväiset! Tuntuu, että aika monilla on nyt kukkia mielessä ja kevättä kynsissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattis! Näinpä, ihmekkös tuo toisaalta, ainakin mun puolesta sais jo kevät tulla. ;D

      Poista
  3. You created such a beautiful and super feminin manicure. I absolutely love it!

    VastaaPoista
  4. Kirjoitin sinusta blogivinkkauksen etlariin:) btw onko sulla oikeesti reilut 900 käyttökelposta kynsilakkaa?:0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi, kiitos vinkkauksesta! :) Juu on. ;D Niitä on tässä vuosien mittaan kerääntynyt.

      Poista
  5. Upeat. Minusta nää näyttää osittain hyvältä just sen takia että kohdistus ei ole aivan napa kymppi. Tekee jotenkin lakkauksesta kiinnostavamman!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! Se kyllä, olisin vain toivonut saavani ne jotenkin symmetrisesti kohdistettua toisiinsa nähden mutta nooh. ;D

      Poista
  6. Tuplaleimaus on tosi kaunis, en ole muistanutkaan pitkään aikaan itse hyödyntää sitä. Se tekee mukavasti lisää eloa :)

    VastaaPoista
  7. Itse en jaksaisi nähdä vaivaa tuplaleimauksiin, mutta taitaa kyllä olla vaivan arvoista :D oi miten kivasti minttu ja kulta sopiikaan yhteen! täällä näkee aina niin kivoja väriyhdistelmiä, ja mulla sattuukin olemaan vähän huono värisilmä niin vilkaisen aina välillä täältä :D tulee kivoja ahaa-elämyksiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos, mukava kuulla että saat täältä väri-inspistä! ;D Tuplaleimaukset on kyllä musta ehdottomasti vaivan arvoiset. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)