maanantai 29. huhtikuuta 2013

Neon aztec

Halusin tehdä aztec tribal -kynnet eri värein tällä kertaa, väriksi valikoitui pinkkiä, mustaa, valkoista ja kultaista.


Käytin näissä:

China Glaze - Shocking Pink
Color Club Art Club - Gold Glitter (saatu)
Orly Instant Artist - Jet Black
Orly Instant Artist - Crisp White

Haluaisin tähän kohtaan jakaa tunnustuksen/palkinnon yhdelle kynsilakalle. Se olkoon nimeltään "maailman surkeimmin levittyvä ja pahiten kaljuuntuva kynsilakka". Tämän kyseenalaisen kunnian saa China Glazen Shocking Pink: jopa kolmas kerros oli täysin kalju ja raitainen, lakka oli kuin jotain todella vetistä akryylimaalia, joka kuivui mattaisaksi kuten neoneidein kuuluukin, mutta kaljuuntui juuri siitä kohtaa, minne yhtään sivellintä heilautitkaan. Pakkohan se lakkapinta oli jotenkin peittää, joten siitä oikeastaan tuli koko idea tähän manikyyriin.

Välttäkää Shocking Pinkiä kuin ruttoa. En oo kokeillut tätä Nufun Aqua Basen kanssa, se yleensä taltuttaa hankalimmatkin levittyjät, mutta toivon, että kukaan ei muodosta mielipidettä kaikista China Glazen lakoista tämän kynsilakan laadun perusteella. Toivottavasti siis kukaan ei ekaksi ChG:n lakaksi keksi hankkia tätä ja pety pahemman kerran.

Sen lisäksi, että Shocking Pink on hankala levittymään, on se myös äärettömän hankala valokuvattava. Ostaessani tätä lakkaa ostin suurinpiirtein sian säkissä, sillä tästä löytyy niin monta erilaista ja eriväristä swatchia, kuin on kuvaajiakin ja mullakaan ei tällähetkellä oo mitään käryä siitä, näyttääkö tämä kenenkäkin näytöllä yhtään oikealta. 

Vähän laiskotti näitä tehdessä, joten en jaksanut hakea edes dotting toolia avukseni. Se vähän kostautui, kun sillä ohuen siveltimen päällä ei kyllä palloja kovin hyvin tehdä. ;D Muuten tykkään kyllä väreistä ja kuvoinneista, vaikka kyllähän näiden kanssa joutui tuhertaa, eikä se helppoa ole noin pieniä kuviointeja nail art-lakallakaan tehdä. Nimenomaan näpertelyn tarpeen iskiessä tällaisten kynsien tekeminen on parhautta!

Jotain positiivistakin tähän postaukseen, nimittäin joko Color Club on muuttanut Art Club -koristelulakkojensa koostumusta huomattavasti lievemmäksi jonkun vuoden takaisen koostumuksen tai sitten muistan väärin, mutta nuo kokeilemani glitteriset koristelulakat ovat olleet vähintäänkin vetisiä, eivät ollenkaan paksuja tai edes paksuuntuvanoloisia. Hyvä Color Club! Kannatti palata niihin, kun ensin meinasin pysytellä Orlyissä myös glitterlinereiden kanssa, mutta niin toivottomia ne olivat, että oli pakko kokeilla taas Color Clubia. 

Tällä hetkellä poden suurta raivoa tietokonettani kohtaan, joka temppuilee urakalla, joten tekis mieli vähän avautua tästä, mutta jos nyt jätän kuitenkin väliin. Pääasia, että pääsen tällä postaamaan ja pystyn tätä jopa Linuxilla käyttämään. Huoh ja huoh.

Miltäs aztec -kynnet näyttää? :) Mille lakalle te luovuttaisitte surkeimman levittyjän ja pahiten kaljuuntuvan lakan tittelin?

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sonne tykkää Lush Lacquerista

Jos kahden lakan livenäkemisen jälkeen + lukemattomien eri lakkojen swatchkuvien kahlailun perusteella voi jo sanoa tykkäävänsä jostain kynsilakkamerkistä, niin sitten sanon, että minä tykkään Lush Lacquerista!

Neon Lights & I Lost My Marbles
Lush Lacquer on indiemerkki, eli kynsilakat ovat käsintehtyjä ja uniikkeja lakkoja ja merkki on siis yksityisten henkilöiden omistuksessa. Lush Lacqueria saa ostettua ainakin Etsystä, sieltä ostinkin nämä omani. Lush Lacquerilla on toki myös omat FB-sivut joilta voi seurata esim. tulevien kokoelmien ilmestymistä, omalla vastuulla tietenkin, jos tahtoo suojata lompakkoaan kevenemiseltä.

Minä ostin Neon Lightsin ja I Lost My Marblesin, selkeästi kesä mielessä vasemmanpuoleista hankkiessa. ;)

Miltäs näyttää Lush Lacquerit? :)

Myytinmurtajat - kynsimyyttejä osa 1

Uuusi postaussarja, kynsimyyttejä! :) Tässä kyseenalaistan ja testaan tieteellisin tai siis minun tapauksessani erittäin epätieteellisin menetelmin erilaisia kynsiin, kynsikoristeluihin, kynsienhoitoon ja kynsilakkoihin liittyviä myyttejä. Pilke silmäkulmassa tietenkin. ;)

Päivän myytit:

"Lyhyitä kynsiä ei voi koristella." "Kaikki koristelut näyttävät paremmilta pitkissä kynsissä." "Lyhyisiin kynsiin ei mahdu koristelemaan mitään." "Koristelut saavat lyhyet kynnet näyttämään entistä lyhemmiltä."

Mittaustapa:

Kynnet juuri sopivasti olikin lyhennetty tätä myyttiä varten. Kynsien mitattu koko n. 1,3 cm x 1 cm. Eli pituus (kynnen päältä) x leveys (kynnen kärjestä) mitattuna. Mittausvälineenä käytetty työntömittaa. Luokittelen kynnet lyhyiksi siksi, että kynsissä ei ole kynnen vapaata reunaa (valkoinen, sormenpään yli menevä osa) ollenkaan, ainoastaan yhdessä kynnessä (nimetön), johtuen kynsien erilaisesta sijoittumisesta sormenpäihin nähden. Tämän lyhyemmiksi en voi kynsiäni leikata. Huomattavaa kuitenkin, että ihmisten kynsilevyn/pedin pituus vaihtelee henkilöstä riippuen.

Testaustapa:

Tarkoituksena on lakata lyhyiksi luokitellut kynnet niin, että ne on miellettävissä "koristelluiksi".

Testaustulos:



Kynsillä: 

Seppälä Nails - pinkki (saatu)
Orly Instant Artist - Jet Black
Color Club - Art Club Fine Silver Glitter (saatu)

Idea otettu Nail It! -lehden kannesta.

Lisätodisteita:

Olemassa on sekä kotimaisia, että ulkomaisia kynsiblogeja, joissa toteutetaan taitavasti ja onnistuneesti toistuvasti kynsitaidetta lyhyillekkin kynsille.

Esim.
The Nailasaurus -blogi.
I found myself in Wonderland -blogi.

Kommentit:

Jos kynsille olisi koitettu tehdä 10-väristä pystysuoraa liukuvärjäystä ja mahduttaa palmut ja kirahvit, niin olisi voinut tila loppuakkin helpommin. Oikeastaan muuta kuin edellä mainittua koristelua en tästä suoraan keksi, joka ei näin pienillekkin kynsille mahtuisi toteutettavaksi, varsinkin jos ottaa huomioon kynnen rajoitetun koon eikä koeta mahduttaa lyhyille kynsille samassa mittakaavassa koristeluita kuin pitkille kynsille. Eli saisi ne liukuvärit ja palmutkin tehtyä jos tekee vain tarpeeksi pienellä. ;)

On täysin mielipideasia, pitääkö vaikka tässä myytissä testattua lakkausta nätimpänä lyhyillä vai pitkillä kynsillä, voitte vaikka verrata tuohon Nail It! -lehden kansikuvaan (sen mitä tuosta kuvasta nyt saa selvää).

Näyttääkö testaustulos-kuvassa siltä, että kynnet ovat niin pitkät, että niitä voisi vielä ainakin hiukan lyhentää ennenkuin rupeaa sattumaan? No, ei niitä voi lyhentää yhtään, sen verran lyhyet ne ovat ettei pysty enää leikkaamaan lyhyemmaksi. Nuo koristelut tekevät kynsistä siis pidemmän näköiset.

Tulokset:

Myytti murrettu, lyhyitä kynsiä voi koristella, eikä pituus ole este kynsikoristeluiden harrastamiselle. On mielipidekysymys, pitääkö samaa koristelua parempana lyhyissä vai pidemmissä kynsissä, mutta kynsien koristelu ei ainakaan automaattisesti saa kynsiä näyttämään lyhyemmiltä. Tärkeintä onkin ottaa huomioon oman kynnen mittasuhteet ja muokata vaikkapa saadut ideat sille sopivaan mittakaavaan.

Mitäs ajatuksia tämä postaus tai koko postaussarjaidea teissä herättää? Voitte ehdottaa lisää myyttejä murrettaviksi, jotain mulla onkin jo mielessä, mutta jos jotain keksitte, niin otan mielelläni ehdotuksia vastaan! :)

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Läpinäkyvää ja säihkyvää

Väri-lotulituksia on tullut nyt tehtyä enemmän kuin laki sallii, joten halusin kynsille vaihteeksi jotain kevyempää. Meinasin heittää tähän, että luonnollisempaa, mutta ihan luonnolliseksi en täysglitterisiä, leimattuja kynsiä sanoisi. Edelleen sitä oikeaa ja kuvailevaa sanaa kaipaillen.. Perus ranskalainen manikyyri valkoisella tipillä ei vaan oo yhtään se mun juttu, joten päätin keksiä jotain muuta. Mikäpäs oliskaan enemmän mun juttu kun glitter?



Käytin näissä:

Seppälä Nails - 08 (valkoinen miniglitter, saatu)
+ leimaukset Konad m71 ja Konadin musta leimauslakka (saatuja)

Jotenkin tykkäsin paljon näistä kynsistä! Tuon leiman oon aiemminkin yhdistänyt luonnollisempaan manikyyriin ja tässäkin se toimii minusta kivasti.

Sitten tuohon Seppälän Nails-glitteriin. Niin kaunis kuin se onkin, niin sen laatu on auttamatta huono. En oo kokeillut auttaisko thinner asiaa. Silloin kun sain nämä pullot, niin mä ajattelin, että sain jonkun maanantaikappaleen, mutta nyt kun oon useammista lähteistä saanut kuulla, että osa näistä miniglittereistä on laadultaan arveluttavia, niin uskallan sanoa että ei ole kyse yksittäisestä virheestä. Näillä lakoilla olisi ulkonäkönsä puolesta niin paljon potentiaalia, että toivotaan että laadulle saataisiin tehtyä vielä jotain.

Miltäs näyttää kynnet? Naureskelin itsekseni sille, että tässä mun luonnollinen lakkaus, millainen on teidän "luonnollinen manikyyri"? ;)

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Pinkki-kultainen vinomanikyyri

Kaivelin varastosta taas kynsiä esille, tällä kertaa ois vuorossa pinkkiä ja kultaista yhdisteltynä vinoon muotoon.


Käytin näissä:

Seppälä Nails - 10 (vaaleanpunainen pastelli, saatu)
Golden Rose - Jolly Jewels 113 (pinkki glitter, saatu)
Orly Instant Artist - 24 K Glitter (kultaglitter)

Kyllä nuo Jolly Jewelssit on kivoja! Niillä pystyy tekemään nopeat kynnet pelkästään kerrostamalla itsensä päälle tai sitten niitä voi käyttää tällä tavalla luovemmin. Jos pistää koko kynnelle noita multiglittersöhellyksiä, niin niitä ei hirveästi viitsi siihen koristella enää, siksi mäki halusin tehdä niillä jotain muuta tällä kertaa.

Seppälän pastelleista mulla ei oo oikeastaan muuta kun positiivista sanottavaa. Ne kuivavat nopeasti, niissä on tosi hyvä kiilto, rakastan niiden sivellintä ja levittyvyyttä. Ainoa miinus mitä löydän on se, että osa niistä vaaleista sävyistä, ainakin keltainen, vaaleanpunainen ja valkoinen ovat ohuita, jonka takia kynnen raja jää ainakin minun kynsistä kuultamaan. Tummemmilla sävyillä tätä ongelmaa ei ole.

Tuo vinomani on mun suosikki ja sitä on tullut varsinkin harrastuksen alkupuolella tehtyä paljonkin.Viime aikoina oon taas löytänyt sen ja sitä on silloin tällöin tullut taas tehtyäkin. Helppo tapa saada jotain vaihtelua, kun tuonhan voi toteuttaa esim. ranskistyyliin laittamalla alimmaksi lakaksi jonkin läpikuultavan ranskislakan  ja kärkeen muuta lakkaa vinottain tai sitten tähän tyyliin mitä tuossa yllä, eli kaksi värillistä lakkaa yhdistetty noin.

Oottekos testailleet Seppälän pastellilakkoja ja Golden Rosen Jolly Jewelseja, mitä ootte mieltä? :) Mitä tykkäätte tämänkertaisista kynsistä?

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

OPI - The Impossible (Liquid Sand)

Tässäpä eräät vanhat kynnet, kynsillä ihanainen The Impossible OPI:n Mariah Carey -kokoelmasta. Tämä on yksi OPI:n ekoista liquid sand-koostumuksellisista lakoista siis ja olenkin aiemmin esitellyt samaa koostumusta olevat Stay The Nightin ja Get Your Numberin. Kaikki nämä olen ostanut eBaysta.


Kynsillä:

OPI - The Impossible

Lakkaa kynsillä kolme kerrosta, päällyslakkaa en laittanut, vaikka se lakan kestoa luonnollisesti lyhensikin. Ihana lakka. Ei muuta sanottavaa. Päällyslakkaa en laittanut, koska nimenomaan se karheankarkea liquid sand on minusta se näiden juttu, vaikka varmasti näyttävät top coatinkin kanssa kivalta!

The Impossiblessa on mukana myös tähtiä, mutta niitä on melkein mahdottomuus saada kynnelle pullosta. Onnistuin yhdet per kynsi saamaan ja onnistuin myös ne melkein kaikki hautaamaan ne lakkakerroksen alle ajatuksissani. ;D The Impossible on selkeästi punainen, vaikka ostaessani luulin ostavani voimakkaan pinkin lakan. Tämä on kyllä punaisena oikeastaan parempi kuin jos se olisi melkein punainen pinkki.



Miltäs näyttää OPI? :)

Pst. Kattokaapas keitä tuttuja on uusimman Cosmopolitan -lehden sivuille päätynytkään! ;D

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Seppälän uudet, isot glitterit ja pienet frostit

Seppälä se tunkee ulos näitä kynsilakkakokoelmia nyt huolella, hah! Mulla on vähän kiire aikataulu tänään joten laitan teille vain kuvat ja pikaisen arvion näistä. Jo aiemminkin olen esitellyt Seppälän lakkoja, eli Seppälän omaan Nails -kynsilakkakokoelmiin kuuluvat tällä hetkellä Basic & jellykokoelma, pikkuglitterit ja pastellit.  Kokoelmia on tulossa jatkuvasti lisää, mulle kerrottiin jo ainakin mattapintaisten neonien tulosta.

Nämä uudet glitterit ovat kaksivärisiä hexagon ja pyöreäglitter tai pikkuglitterpohjaisia, kirkkaalla pohjalla olevia glittereitä. Uudet glitterit tulevat isossa pullossa, 12 ml/pullo ja sävyjä on kahdeksan. Näitä käyttäisin ehdottomasti toisten lakkojen kuorruttajina, minusta nätimpiä käyttää sillä tavoin. En yleensä tykkää ottaa koostumukseen kantaa ennenkuin olen kokeillut kynnelle asti, mutta  aiempien Seppälän pikkupulloglittereiden kanssa moni oli törmännyt ongelmaan, että värillispohjaiset glitterit olivat tosi paksuja ja hankalia levittää. Näissä uusissa ei tätä paksuusongelmaa ole, mutta isoja glittereitä saa asetella kynnelle etteivät ole yhdessä kohdassa kaikki, joka on kyllä ihan tyypillinen juttu kaikille törmäämilleni hexglitterlakoille.

Toinen kokoelma on pieniä 8 ml frost ja foil-lakkoja pastellisävyissä. Tähän kohtaan heti mainittava, että frostit ei vaan ole mun juttu, mutta frosteiksi nämä levittyivät hyvin. Sivellinjälkiä jäi yllättävän vähän koostumuksesta huolimatta, frost on kuulu koostumus siitä, että siihen jää brush strokeseja todella herkästi.

Uudet glitterit

Frostit ja foilit (minejä)

Sitten niitä swatcheja! Glittereitä 1 kerros ja päällyslakkaa. Nämä ovat monet kaksivärisiä hexglittereitä pikkuglitterpohjalla (paitsi hopea ja kulta). Jos rakastat OPI:n Polka.comia, rakastat näitäkin! :)

Glitterit

Kulta - 01
Pinkkipunainen - 02
Hopea - 03
Sini-hopea - 04
Violetti-lila - 05
Vihreä-keltainen - 06
Kupari-kulta - 07
Kulta-oranssi - 08

Psst. Mulle vinkattiin, että kesällä saadaan näille kaikille Seppälän lakoille nimet numeroiden sijaan, jeejee!

Sitten näitä frosteja/foileja. Kaikkia kolme kerrosta ja päällyslakka.

Frostit/foilit
Luonnonvalkoinen - 05
Vaaleankeltainen - 08
Vaaleanpunainen - 02
Vaaleanvioletti - 01
Mintunvihreä - 07
Sininen - 03
Oranssi - 04
Vaaleanruskea - 06

Näillä on se tyypillinen hinta, eli nuo isot glitterit on 3,95 € ja pienet frostit 2,95 € ja näitä saa kaikista kosmetiikkaa myyvistä Seppälöistä kautta maan, käsittääkseni tältä viikolta alkaen näitä jo pitäisi saada, kokemukset ovat osoittaneet, että saattavat tulla myöhemmin kuin julkaisuajankohdaksi on ilmoitettu. :)

Miltäs näyttääpi? :)

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Aakkoshaaste: O niin kuin China Glaze - Orange You Hot?

And here we go again, aakkoshaaste etenee hurrrjaa vauhtia ja siirrymme O-kirjaimeen. En myönnä, että vauhdittaisin aakkoshaastetta ainakaan siksi, että sen jälkeen voisin ehkä luopua hetkeksi musta laatikko -projektista taas ja laittaa kaikki käyttämättömät lapsukaiset käytettyjen joukkoon omille paikoilleen, kröhöm.


Käytin näissä:

China Glaze - Orange You Hot? (oranssi)
China Glaze - Hang-Ten Toes (pinkki)
Orly - Etoile (shimmer)
+ leimaukset Bundle Monster BM-309 ja Konadin valkoinen leimauslakka (saatu)

Olin taas vähän kesäfiiliksissä ja nappasin Bundle Monsterin laatasta läpsytinkenkäkuvan ja leimasin sen liukuvärjäyksen ja pienen shimmerkerroksen päälle. Voilà, olemme valmiita ja niin värikkäitä ja kesäisiä. :) Jos kerran aurinko ei tuu mun luo, niin minä meen auringon luo.. tai ainakin tuon sen mun kynsille.

Orange You Hot? oli yksi testaamattomista ja syykin selvisi heti kun sain tätä kolme kerrosta tuherrettua kynsille. Ei se peitä mun kynsiä. :( Harmi, harmi. Siitä oikeastaan keksinkin tuon liukuvärjäyksen siihen kärkeen. Orlyn Etoile sai paikkansa shimmerinä, sillä mietin, että mitäs tähän nyt laitettaisiin ja mietteiden lomassa sen ehdin jo kynsille heittää. Kyllä se tuonne leimojen alle kivasti minusta sopiikin.

Jokos te ootte kesätunnelmissa kynsien kanssa? Täällä yksi malttamaton odottaa kunnon aurinkoisia päiviä, että saisin noi holot kaivettua tuolta laatikon pimeydestä kynsille. 

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Thinking outside the box


Käytetyt jutut:

Essie - Go Ginza (mustikkamaitopohja, saatu)
Seppälä - 04 (pastellisininen, saatu)
Orly - Hair Band (glitter, kuutioiden sisällä)
China Glaze - White Out (valkoinen, kuutioiden sisällä)
Orly Instant Artist - 24 K Glitter (kultaglitter, rajauksessa)
Orly Instant Artist - Crisp White (valkoinen, rajauksessa)

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Suuri hologrammikynsilakkavertailu

Phuuh ja huuh! Lupasin tehdä teille vertailua noiden Color Clubin holojen välillä, mutta päätinkin ottaa vertailuun kaikki omistamani holot tai holoiksi tituleeratut lakat. Tässäpä olisi kuvatulva, antaa kuvien puhua puolestaan!

Lakkaa on kaikissa kolme kerrosta ja swatchit ovat ilman päällyslakkaa. Swatchit ovat väreittäin, ensin varjossa ja sitten holojen parhaassa ympäristössä, eli suorassa auringonpaisteessa. Saadut tuotteet on merkitty tähdillä (*) ja niissä on linkit kauppaan. En hyödy klikkaamistanne linkeistä tai tekemistänne ostoista mitenkään, ne on tarjottu vain teidän helpotukseksi.

Hololakat varjossa

Hopeat


Catherine Arley - 667, China Glaze - OMG, Color Club - Harp On It*, Color Club - Worth The Risque*, OPI - DS Coronation

Vaaleanpunaiset & vaaleanvioletit, keltaiset & kultaiset & vihreät, violetit


Vaal.pun. & vaal.lilat: Catherine Arley - 670, Catherine Arley - 672, Color Club - Cloud Nine*, Color Club - Fashion Addict*, Color Club - Halo-Graphic*, Color Club - Miss Bliss*, Nfu Oh - 064

Keltaiset & kultaiset & vihreät: Catherine Arley - 801, Catherine Arley - 807, China Glaze - L8R G8R, Color Club - Angel Kiss*, Color Club - Kismet*, Jade - Mystic Gold

Violetit & lilat: Catherine Arley - 666, Catherine Arley - 673, China Glaze - IDK, Color Club - Eternal Beauty*, Color Club - Wild At Heart*

Siniset, kuparit & oranssit, pinkki & roosa & magenta, musta


Siniset: Color Club - Blue Heaven*, Color Club - Over The Moon*, Nfu Oh - 065, China Glaze - DV8

Kuparit & oranssit: Catherine Arley - 668, Catherine Arley - 806, Color Club - Cosmic Fate*, Color Club - Cherubic*, Flormar - 805

Pinkit & magentat & roosat: Catherine Arley - 677, Catherine Arley - 804, China Glaze - QT, Jade - Delirio Rosa, Orly - Miss Conduct

Mustat: Catherine Arley - 805, Color Club - Beyond*, Color Club - Revvvolution*

Holot suorassa auringonpaisteessa

Hopeat



Catherine Arley - 667, China Glaze - OMG, Color Club - Harp On It*, Color Club - Worth The Risque*, OPI - DS Coronation

Vaaleanpunaiset & vaaleanvioletit



Catherine Arley - 670, Catherine Arley - 672, Color Club - Cloud Nine*, Color Club - Fashion Addict*, Color Club - Halo-Graphic*, Color Club - Miss Bliss*, Nfu Oh - 064

Keltaiset, kultaiset & vihreät



Catherine Arley - 801, Catherine Arley - 807, China Glaze - L8R G8R, Color Club - Angel Kiss*, Color Club - Kismet*, Jade - Mystic Gold

Violetit & lilat



Catherine Arley - 666, Catherine Arley - 673, China Glaze - IDK, Color Club - Eternal Beauty*, Color Club - Wild At Heart*

Siniset



Color Club - Blue Heaven*, Color Club - Over The Moon*, Nfu Oh - 065, China Glaze - DV8

Oranssi & kupari



Catherine Arley - 668, Catherine Arley - 806, Color Club - Cosmic Fate*, Color Club - Cherubic*, Flormar - 805

Pinkit & magentat & roosat



Catherine Arley - 677, Catherine Arley - 804, China Glaze - QT, Jade - Delirio Rosa, Orly - Miss Conduct

Mustat




Catherine Arley - 805, Color Club - Beyond*, Color Club - Revvvolution*

Loppuun vielä ostopaikat, joista olen itse ostanut/saanut, kun kysytte niitä kuitenkin jos en listaa. ;D En takaa että näitä enää saisi kyseisistä ostopaikoist eivätkä nämä ole siis ainoita paikkoja ostaa noita, mutta näistä minä olen ne hommannut:

Catherine Arley -> Beautycosmetic
China Glaze -> eBay
Color Club -> CesarsShop
Flormar -> Tokmanni
Jade -> Ninja Polish
Nfu Oh -> Chez Delaney
OPI -> blogikirppis
Orly -> Trans Design

Olipa varmaan työläin postaus ikinä, huh. Toivottavasti tästä on teille iloa ja kertokaa ihmeessä mitä piditte lakoista ja tuliko himotuslistalle lisää täytettä? :)

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Orly-vauvoja ja tyttömäiset rock-rock-kynnet

Se siitä "en mä juurikaan mitään kynsilakkoja oo ostanu" -lausahduksesta taannoin, oonhan mä ostanu! Yleensä en ostele miniversioita pulloista jos olemassa on täysikokoisiakin, mutta nyt näin Facebookissa niin hyvän kirppistyylisen diilin, että siihen oli vähän niinkun pakko tarttua.

Goth, Etoile, Rocker Chick, Hair Band, On The List, Rio, Gumdrop

Äärettömän söpöjä ja pieniähän nuo on! Voi olla että ostan isot versiot ainakin parista tuollaisesta sitten kun nuo uhkaavat joskus loppua. :) Kaikki nämä olivat uusia ja avaamattomia.

Goth on musta creme hopeilla hippusilla, älysöpö. Mulla on nyt joku juttu mustiin lakkoihin, joissa on seassa jotan höttöä. Mä luulen, että tästä lakasta joudun ainakin ostamaan täysikokoisen version joskus.

Etoile saapui täyttämään mun "huomaamattoman topperin" virkaa. Mulla ei oo olemassa semmoista oikein pientä säväystä antavaa shimmeriä, oon katsellut mm. OPI:n I Juggle Mennin perään ja nytkun törmäsin tähän Etoileen niin se lienee hyvä siihen virkaan. :)

Rocker Chick on tuollainen keltapohjainen topper, jonka ostaessani tajusin, että mullahan on aika samantyyppinen se Seppälän kellertävä glitter. Hyvä minä. :D

Hair Band sen sijaan on kultaglitter, joka ei ole ihan tasavärinen onneksi, vaan siellä on tummempia hippusia joukossa. Tämä muistuttaakin vahvasti Orlyn 24 K Glitter kultalineriä, varmaan jopa samaa glitteriä. Jos tämä osoittautuu yhtä kivaksi kuin ajattelin, niin voisi toimittaa mun luottokultaglitterin virkaa isommassakin pullossa.

On The Listin ostin, koska se näyttää pullossa ja parissa swatchissa hyvältä. Hyvältä se näyttää livenäkin, vaan on ehkä liian lähellä China Glazen Ruby Pumpsia mun makuun. Katsotaan tulemmeko toimeen. ;D

Rio on tuollainen violetti shimmer, nätti tämäkin, mutta mun makuun ehkä semmoinen, etten tiedä tuleeko käytettyä. Tavallaan semmoinen, että ei siinä mitään vikaa ole, mutta ei ehkä vaan tule tartuttua tähän.

Gumdrop sen sijaan yllätti mut positiivisesti, olin jotenkin ajatellut että se olis paljon paljon likaisempi. Ei se mikään puhdas minttu ole silti, mutta nätti nätti. Eihän mulla näitä tämän värisiä lakkoja muita toki olekkaan, kröhöm.. Aina mahtuu vielä yksi. :)

Mites tää postaus taas venyi, mun piti alunperin vaan postata kuva uusista tulokkaista ja kynnet mutta onnistuin näköjään jaarittelemaan taas. Noh, tällaiset kynnet tein tuossa toissapäivänä.


Käytin näissä:

Essie - Madison Ave-Hue (saatu)
Orly - Goth
Color Club - Fine Silver Glitter (saatu)
+ pääkallotarrat

Tykkäsin näistä ihan mielettömästi, vaikka tuo musta Goth lähtikin jostain syystä päällyslakan mukana hiukka leviämään pinkille alueelle. Yllättäen tämä yhdistelmä vaan putkahti mun mieleen ja pakko oli kokeilla, onneksi hyvin tuloksin tällä kertaa.

Madison Ave-Hue, joka on Essien tämän kevään kokoelmaa on niiin kiva. Mä tuijottelin kynsiä kokoajan kun mulla oli sitä ensin yksinään. Goth toi vielä lisää tuijottelemisen aihetta, siis voi vitsi Orly. Tee lisää näitä tämmösiä lakkoja!

Vinomanikyyriä en oo tehnyt aikoihin tähän tyyliin, rajalle keksin kokeilla uutta Color Clubin lineriä, koska molemmissa pohjalakoissa on hopeaa shimmeriä ja glitterhöttöä. Tarrat oli ihan random-keksintö kun mietin mitä laittaisin noihin koristeiksi ja törmäsin noihin koristelaatikossa. Oon ostanu ne joskus joulun aikaan alesta Prettyltä, joten epäilen ettei niitä siellä enää myydäkkään, en tosin varma ole.

Mitäs mieltä olette kynsistä ja mun uusista ostoksista? :)

torstai 18. huhtikuuta 2013

Essie - Hip-Anema

Eka Essien kevätkokoelman lakka kynsille, whip.


Käytin näissä:

Essie - Hip-Anema (saatu)
+ water decalsit

Hip-Anema on kirkas punainen, joka sisävalaistuksessa taittaa herkästi oranssinpunaiseen. Lakkaa on kynsillä 3 kerrosta ja kuvassa näkyy vielä kynsiraja. Lakka oli äärimmäisen helppo levittää Essien suomi-sudin kanssa, kun se menee juuri sinne minne pitääkin ja pyöristetyllä siveltimellä saa rajatkin siisteiksi ilman sen suurempia sivellinsiistimisiä.

On muuten viimeinen kerta kun arvioin lakkojen peittävyyttä sen perusteella, miltä ne näyttää kiekolle kerrostettuna, tästä lähtien arvioin peittävyyden vasta kun saan lakat kynsille. Mulla on joko erittäin huono päättelykyky tai sitten erittäin erottuva kynsiraja, koska tuntuu, että jos katson vaikka muiden swatcheja samoista lakoista, niin lakat tuntuu oikeasti ihmisillä peittävän kunnolla ja mulla taas kynsiraja erottuu todella herkästi.

Kuvailisin tätä sanoin "helppo punainen lakka". Kuten jo mainitsin aiemmin, tämä on juuri semmoinen lakka, jonka voi vaan kiireessä heittää kynsille kun tahtoo kynnet huolitelluiksi, mutta ei ole aikaa miettiä että mitäs sitä laitettaisiin. Water decalsit oli multa tähän nyt noihin vesitarroihin hurahtaneena ainoa vaihtoehto, pistin eBaystakin muutaman arkin tilaukseen. On ne vaan niin helppoja koristeita. :)

Näitä mitä ilmeisemmin odotellaankin jo kauppoihin, en osaa sanoa koska tulevat kauppoihin, mutta tämä on kevät-kokoelma ja ilmestyy ainakin Citareihin, Anttiloihin jne.

Miltäs näyttää paloautonpunainen Hip-Anema koristeluineen? :)

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Aakkoshaaste: N niin kuin Nfu Oh - 011

Mulla on varastossa näitä kynsiä niin, miksipä pitää niitä luonnoksissa. 8] Tässäpä kynnet Aakkoshaasteen N-kirjaimelle.


Käytin näissä:

Miss Selene - 122 (pinkki pohja, saatu)
Models Own - Ibiza Mix (glitter)
Nfu Oh - 011 (pinkki jelly, kaiken päällä)

Simppeli glittersandwich, jossa päällimmäisenä Nufun pinkki jelly. Tosi nätti jelly kyllä, en tiedä olisko tämä tarkoitettu alunperin jonkinlaiseksi ranskispohjaksi, mutta toimii sänkkäreissäkin hyvin. Nimettömän sössäsin itse ja jouduin korjailemaan, joten sitä ei voi lakan syyksi pistää.

Joskus vielä ajattelin, että mikä erilaisista ranskispohjista tekee muka toisiaan niin paljon parempia, että eikös ne nyt suunnilleen näytä samalta kaikki, ainakin ne kaikista vaaleimmat beiget ja vaaleanpunaiset. Nufun nudeihin tutustuttuani tajusin, että toiset vaan levittyy niin paljon tasaisemmin kuin toiset, etten yhtään ihmettele miksi joku maksaisi sen vajaat 15 euroa tällaisesta ranskispohjasta, joka tosiaan levittyy hyvin ja neutraloi vaikkapa keltaista sopivasti. No aihehan ei sinänsä juuri tämän päivän lakkaukseen liity, mutta tulipahan vain mieleen kun noita ranskispohjia mietin. ;D

Glittersandwich on mulle tällä hetkellä yks niistä luottolakkaustyyleistä, joihin turvaudun jos en mitään muutakaan jaksa tehdä. Se onnistuu aina jotenkin, vaikka muuten olis huono päivä, kun vaan muistaa että päällimmäisin lakka ei saa olla liian peittävä.

Nämä kynnet tuo mulle mieleen jotkut karkit tai lastenvaatekuviot, mitäs te tykkäätte? :) Ootteko ylipäätään tykästyneet glittersandwicheihin?

Psst. 

Tänään kaksi ihanaa kissavauvaa, Romeo ja Leonardo täyttävät 2 vee! :) Mun pienet pojat.

Romeo

Leonardo

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ostoksia ja kirppislöytöjä

Hirveästi en oo nyt ostellutkaan lähiaikoina, mutta joskus kauan aikaa sitten osteltuja juttuja on tullut postissa myös.

Can't Let Go, The Impossible, You're Such A Budapest

Nuo kaksi vasemmanpuoleisinta, eli Liquid Sandit tilasin varmaan helmikuussa yhdeltä eBay-myyjältä ja niiden tulossa kesti kuukausi tai päällekkin. Ei kovin nopeaa toimintaa, onneksi tulivat perille kuitenkin. Vaaleanlila YSAB sen sijaan on tuoreempi ostos, mutta eBaysta sekin.

Yleensä en kirppareilla käydessäni edes katsahda kynsilakkojen suuntaan, sillä usein löytyy vaan niitä puolikkaita, kiinni kuivuneita tylsiä lakkoja, mutta tällä kertaa löysin jotain kivempaa.

D4 & D5

Yes Loven lakkoja on aiemminkin myyty meidänkin kirpalla, mutta ei mitään kiinnostavia sävyjä. Nämä glitterit kuitenkin kiinnostivat, glittereitä ei voi olla liikaa eihän? Ei näillä hintaakaan ollut kun sen 2 euroa kipale, niin pakko oli ostaa.

Oon kuullu, että jostain kirppareilta on löytynyt joskus jopa oikeasti hyviä löytöjä, esim.China Glazea ja OPI:a pilkkahintaan. Mun kohdalle ei kyllä näitä löytöjä oo valitettavasti osunu, tosin aika harvoin kirppareilla kyllä käynkään.

Karistakaa mun ennakkoluulot kirppari-kynsilakkoja kohtaan ja kertokaa ootteko tehneet hyviä kynsiaiheisia löytöjä kirpparilta ja millaisia? :)

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Aakkoshaaste: M niin kuin Wild & Mild - Mabe Babe

Aakkoshaaste etenee jälleen, tänään vuorossa M-kirjain ja Wild & Mildin Mabe Babe.


Käytin näissä:

Wild & Mild - Mabe Babe
+ water decalsit
+ strasseja

Tuo Mabe Babe onkin jännä lakka kun siitä on kahta eri versiota, lilaa ja sinistä. Ainakin tää sininen vaikutti ihan mukavalta väriltä, vaikka täytyy kyllä sanoa että laadussa olisi paljonkin parantamista. Levittyi tosi epätasaisesti, eikä millään meinannut asettua sinne minne halusin. Ihan nätti kyllä pienen tuhertamisen kanssa, jos jaksaa nähdä vaivaa. Jotenkin musta tuntuu, että en tulevaisuudessa jaksa.

Koristeluksi water decalsit, jotka ostin muistaakseni Mimaxilta joskus ajat sitten jo. Oon muuten tehnyt water decals-tuton aiemmin tänne, jos joku miettii miten noita käytetään. :) Toimivat siis veden avulla, mutta ovat muuten kuin tarroja jotka lätkitään kynnelle.

Näistä tuli kyllä niiiin Nemoa etsimässä -vibat, noiden decalsien ansioista, hah. ;D Decalsit toimi ihan hyvin, vaikka ensin en meinannut saada tarttumaan kynnelle, kun olivat ehtineet kuivaa matkalla vesikiposta kynnelle. Sain kuin sainkin ne kuitenkin kiinnitettyä, kun pistin vähän vettä perään ja decalsit kynnelle ja vasta sitten kuivasin ne paperilla. :)

Mitäs tykkäätte Nemo-kynsistä? :)

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Neonneonneonneon

Pikapostaus! Neonneonneonneon, en voi vastustaa kiusausta linkittää tätä tähän kohtaan.


Käytin näissä:

Peukku: Seppälä - neonkokoelman keltainen (saatu)
Etusormi: Orly - Fancy Fuchsia
Keskisormi: Seppälä - neonkokoelman oranssi (saatu)
Nimetön: Seppälä - basic-kokoelman vihreä (saatu)
Pikkurilli: Flormar - 430
+ glitterlakkana L'oréal - Confettis (saatu)


Nyt on kaikki kokeiluun saamani Seppälän neonit kokeiltu kynsille ja voin antaa palautetta niistä kaikista yhtä aikaa:

Seppälän neonkynsilakkasarja, plussat ja miinukset:

+ Oikeasti kirkkaita ja ihania neonsävyjä
+ Iso ja pyöreäpäinen sivellin, koko kynnen saa yhdellä vedolla lakattua
+ Edullinen hinta, 3,95 €
+ Helppo saatavuus, näitä saa kaikista kosmetiikkaa myyvistä Seppälöistä kautta Suomen
- Luiruja, kolme kerrosta ei peitä yksinään täysin (minun makuuni). Sanoisin, että ovat neonvärisiä jelly-crellyjä, eivät virallisesti neonkoostumusta (joka kuivaa puolimattaisaksi).
- Kaljuuntuu jos tuhertaa samaa kohtaa useamman kerran
- Hassu numerointi/kokoelmajärjestelmä, esim. minusta tuo näiden kynsien vihreä olis ehdottomasti kuulunut neonkokoelmaan eikä basic-kokoelmaan, mutta neoneissa oli lisäksi tuota asteen kirkkaampi vihreä vielä. Mä niiin toivoisin näille nimiä koska numerot menee aina sekaisin.

Mitäs tykkäätte? :)

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Aakkoshaaste: L niin kuin Essie - Lights

Varastin itselleni aikaa tulla postaamaan kynnet! Mulla on junnannu kynsien julkaisu koska oon jumittunu tähän aakkoshaasteeseen ja nämäkin L-kynnet on jo aika pitkän ajan takaa.


Käytin näissä:

Essie - Lights (pinkki)
Golden Rose - Jolly Jewels 103 (glitter, saatu)

Tykkäsin näistä ihan, taas tää kliseinen tosiasia, että nää näyttävät niin paljon paremmalta luonnossa. ;D Kynsien pintakin on niin kiiltävä että näyttää vähän hassulta tässä. Ideana oli kuitenkin laittaa alle pinkkiä ja kärkeen tuputella glitteriä.

Mua kyllä niin harmittaa miten vähän oon pystyny nyt panostaa kynsienlaittoon. Mulla on nytkin melkein 3 päivää kynsillä olleet lakat jotka eilen ehdin koristelemaan jopa water decalseilla. 3 päivää on mulle oikeasti paljon, mutta ei vaan ehdi ei. Mua ärsyttää myös se kun valitan asiasta kokoajan, mutta minkäs teet. Onneksi ens viikolla pitäisi jo helpottaa, huh. :)

Nyt meen jatkamaan Roopen synttärikakun kanssa, jos vaikka tällä kertaa onnistuisin tekemään sen jotenkin täydellisesti.. :D Miltäs näyttää kynnet? :) 

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Essie Madison Ave-Hue -kevätkokoelma

Whippee, Essien ihana kevätkokoelma saapui mulle testattavaksi ja esittelen sen pikaisesti ennenkuin palaan opiskelujen pariin.

Madison Ave-Hue, Go Ginza, Avenue Maintain, Bond With Whomever, Maximillian Strasse Her ja Hip-Anema
Kokoelmahan on nimeltään Madison Ave-Hue ja tämä on toinen Essien tämän vuoden kevätkokoelmista. Toinen lienee Resort -kokoelma, molemmat swatchien perusteella jo herättivät mun mielenkiinnon.

Tässäpä teille swatchit, kaikkia sävyjä kiekolla kolme kerrosta ja päällyslakka.

Madison Ave-Hue, Go Ginza, Avenue Maintain, Bond With Whomever, Maximillian Strasse Her ja Hip-Anema

Oon lukenu näistä monenlaisia arvosteluja ulkomaisista blogeista, mutta oon vähän eri mieltä siitä, että nämä olis jotenkin huonosti levittyviä. Minusta Madison Ave-Hue, Avenue Maintain ja Hip-Anema ainakin olivat hyviä levittymään, eivätkä loputkaan olleet mitenkään huonoja. Avenue Maintain ja Hip-Anema olivat myös lakkoja, joilla selviäisi tarvittaessa yhdellä-kahdella kerroksella. Oliskohan Essien suomisuti yksi näiden levittymistä puoltava tekijä, kun ei tosiaan tarvi kun yhden vedon jotta saa koko kynnen kauniisti lakattua?

Madison Ave-Huessa on pientä hopeaa shimmeriä, muut lakat ovat cremejä. Go Ginzan kanssa päädyin siihen lopputulokseen, että se on on vaaleanlila creme Pohdin nimittäin pitkään, että onko se vaalea lila vai vaaleanpunainen ja tällaisen keskustelun aihe kirvoitti meidän perheessä.

Roope: "tuo Go Ginza on sellanen ku sekotat mustikoita ja maitoa" 
Minä:  "no mutta eikös tämä Bond With Whomever oo enemmän mustikkamaito kun tuo vaalea?" 
Roope: "joo, Go Ginzassa on vaan enemmän maitoa. Kun laitat maitolasiin yhden mustikan, tulee Go Ginza ja kaksi mustikkaa niin tulee Bond With Whomever".

Avenue Maintain on kirkas sininen creme, ei erityisen erikoinen sävy, mutta nätti ja hyvinlevittyvä tapaus. Bond With Whomever on tämä tuplamustikkamaito vaaleanlila, nätti violetti tämäkin.

Kokoelman outolintu minun mielestäni on tuo Maximillian Strasse Her. Se huutaa mulle niiiin syksyä, ollessaan tuollainen vihertävä harmaa. On kyllä semmoinen sävy, jollaista mulla ei ole vastaavaa kokoelmissa, katsotaan millaisen vastaanoton se saa päästessään kynsille. Hip-Anema on oranssinpunainen creme, jossa on hyvä peittävyys ja jota voisin kuvitella heittäväni kynsille silloin, kun tahdon laittaa kynnet nätiksi, mutta en tahdo taistella lakan levittyvyyden kanssa. Vaikuttaa oivalta tulevalta turvalakalta. Varjossa enemmän oranssinpunainen, auringonpaisteessa paloauton punainen.

Kuka arvaa mikä mun suosikki näistä on? No pinkki Madison Ave-Hue tietenkin. Se on pinkki, mutta siinä on jotain erikoista kuitenkin, kun siinä on tuota shimmeriä. Tuo mulle jotenkin mieleen Orlyn Preampin, joka on mun suuri suosikki (ja jota mulla on kynsillä itseasiassa nytkin). Ei varmasti jää käyttämättä. :)

Miltäs uusi kokoelma vaikutti, tuli uusia "lakkatarpeita"? ;D

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Moi mä oon Romeo, haluisitsä tavata mut?

Palvelijani on jättänyt koneensa hetkeksi oman onnensa nojaan, joten päätin katsastaa blogin postaustilanteen. Säälittävää, miten huonosti tähän blogiin onkaan panostettu lähiaikoina, joten päätin auttaa. Itseäni siis, eli väänsin ns. seuranhakuilmoituksen videomuotoon. Nyt sinkkutyttökisut tarkkana, komea kolli esittäytyy!

Tässä video minusta kaikessa ylhäisyydessäni. Vastailen noiden typeriin kutsuhuuteluihin, jotta antaisivat edes joskus nukkua rauhassa. Oikeasti ei voisi kyllä vähempää kiinnostaa, mutta koska ruokatilanteeni riippuu heistä, niin parempi joskus yrittää esittää kaveria.



Kaikki kivat tyttökissat, voitte jättää hakemuksenne alla olevaan kommenttilaatikkoon. Odotan viestejänne pikimmiten.

-Romeo-

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Aakkoshaaste: K niin kuin Color Club - Kismet

Löysin kuin löysinkin yhden K:lla alkavan kynsilakan käyttämättömistä, jee! Nämä kynnet kuvastavat sitä kaipuuta, joka mulla on tulevaa vihreää kevättä ja kesää kohtaan.

Otettu salaman kanssa
Käytin näissä:

Color Club - Kismet (holo, saatu)
Orly Instant Artist - Leafy Green (vihreä koristelumaali)
+ strasseja

Auringonpaistetta ei tänään oo ollut tippaakaan saatavilla täälläpäin, joten päätin ottaa kuvan salamalla. Hyvin se holoefekti tulee salamankin kanssa esille kyllä. Nää holot olis niiiin kesäauringolla pidettäviä lakkoja, voi miksi miksi miksi piti tälle päivälle tarjota tällaista pilvisyyttä.

Tähän Kismettiin on meidän äiti ainakin ihastunut kovasti, taispa maalata sormuksensakkin tällä limekultaisella hologrammiupeudella. ;D Nää Color Clubin holot on vaan niin vaivattomia, yksi tai kaksikin kerrosta riittää jos oikein laiskotuttaa, minä pistän varmuudeksi aina 2-3. Kuivuvuus on näissä erinomaista ja en oo onnistunu pilaamaan holoefektiäkään millään käyttämilläni päällyslakoilla.

Koristelut tuo mulle mieleen sadun Jaakko ja pavunvarsi, mutta tarkoitus oli tietenkin tehdä joku elegantti ja  hieno vihertävä köynnös. Mun mielestä hololakat on aina semmosia, että niitä on haasteellista koristella, kun ne on yksinään jo niin kauniita. Jotain piti suttailla kuitenkin. :)

Mitäs tykkäilette? :)

Psst. Muistakaa huutokauppa, vielä muutama tunti aikaa!

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Huomenna sunnuntaina huutelemaan!

Katsastelin tuossa läpi kynsilakkojani ja laitoin 2,5 kiloa halpiskynsilakkoja ja nail art-lakkoja sivuun ja lisäksi satsin koristeita, akryylimaaleja ja akryylikynsitarvikkeita. Tein näistä erikokoisia paketteja myyntiin. Lähinnä keräsin halpislakkoihin sellaisia, joista mulla jo on dupet, oli muuten järkyttävää tajuta miten paljon ihan keskenään samanlaisia lakkoja mulla oikeasti onkaan.

Nämä myytävät ovat jo nähtävillä Kynsikoristekirppiksellä ja niitä voi huutaa sieltä huomenna sunnuntaina klo 08:00 alkaen, ilta 22:00 asti. Eli huutokauppa on vain huomisen ajan tuolla Facebookin puolella, huomenna on ainoa mahdollisuus noita huutokohteita ostella! Tuolla on paljon muutakin osteltavaa kuin minun myytävät, joten kaikki FB:n puolella olevat, kannattaa ehdottomasti liittyä!

Itse lisäsin omiin lakkoihini postimaksut jo valmiiksi, pakettien hinnat alkavat 9 eurosta ylöspäin. 

Tarjolla olis mm. nämä U-Flormarit, meikä päätti luopua projektista kerätä kaikki U-Florkut, kun ovat monet kovin samanlaisia, enkä tarvi tosiaankaan niin montaa. :o



Kaikki vaan kynnelle kykenevät huutelemaan huomenna! :)

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Nail It! -lehti

Pikapostaus The Voice Of Finlandin katkolla. ;) Elikkäs nappasin Prismasta mukaani tällaisen kynsiaiheisen lehden, nimeltään Nail It! ja hintaa oli 8,20 €. Lehti on ihan uusi, tämä on eka numero koko lehdestä.

Lehden saatavuutta voi tarkistaa täältä.


Lehdessä oli mukana muutama erilainen Kiss-merkin kokokynnen tarra ja pistinkin heti kynsille tuon leoparditarran. Helppoja olivat muuten käyttää, en oo aiemmin koko kynnen tarroja koskaan käyttänyt ja jopa onnistuin. Kynsillä muuten Wild & Mildin Office Chic, joka on tosi nätti nude!

Ensivaikutelma lehdestä oli, että paljon mainoksia, mutta toisaalta mainokset oli oikeasti kiinnostavia. Uusia China Glazen ja OPI:n, Orlyn yms. kokoelmamainoksia. Tutoja löytyi vissiin parit ja muuta yleistä juttua muuta. Minusta hintaisekseen tosi jees, koska tykkään selailla kuvia ja inspiroitua enemmän kuin varsinaisesti lukea näitä lehtiä.

Ennen kaikkea musta mahtavaa, että kynsilehti on tuotu helposti ihmisten saataville! Oon kuullu, että jotkut kirjakaupat yms. Suomessa on myyneetkin jo aiemmin kynsilehtiä, mutta näitä on nyt Lehtipisteen valikoimissa, joten nämä on esim. täällä Vaasassa suurimmissa ruokakaupoissa saatavilla (Prisma ja Citymarketit).

Ootteko kiinnostuneita tästä lehdestä? :)

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Aakkoshaaste: J niin kuin Golden Rose - Jolly Jewels 101

Kynsiä on tullut tehtyä paljon, kuvia otettua ihan minimaalisesti, koska en oo ollu tyytyväinen mihinkään. Tässäpä nyt kuitenkin aakkoshaasteen jatkoksi kynnet.


Kynsillä:

Seppälä - 03 (musta, saatu)
Golden Rose - Jolly Jewels 101 (flakiesmylarhöttö, saatu)

Harmillista, ettei tuota JJ 101 saatu kauppoihin nyt, se on tosi nätti nimittäin. Näitä Jolly Jewelsejähän muita sävyjä saa nyt Seppälöistä, tarkempaa listaa ostopaikoista löydätte täältä. Varmasti erittäin toivottu lakka ns. kivijalkakauppojen valikoimiin olisi ollut tuommoinen flakies, mutta ehkäpä se joskus rantautuu tänne vielä.

Nuo flakiesit on Jolly Jewelsissä sini-turkoosi-kelta-oranssi-vihreitä katselukulmasta riippuen. Mulla on varastossa eräät lakkaukset myös Models Ownin Snowflakes -flakieslakalla ja siinä taasen flakiesit ovat hyvin vihertäviä. Nää flakiesit on samanlaista tavaraa kuin esim. Color Clubin Covered In Diamondsissa ja vissiin China Glazen Luxe and Lushkin on samantyyppinen, tosin keltavihreä flakies. Näissä nuo lastut on selkeästi isompia ja terävämpiä kuin vaikka Essien Shine of Timesissä ja Nufun flakieseissa, jotain mylar-höttösilppua lienevät. :) En edes tiedä menevätkö kaikki edellä mainitut saman flakies-koostumuskategorian alle, mutta itse ainakin kutsun kaikkia flakieseiksi lastujen koosta riippumatta.

Tän tyyppiset flakiesit toimii parhaiten mustan päällä mun mielestä, vaikken kyllä oo kokeillutkaan näitä muiden päälle. Tuo Seppälän ilmeisesti numeroltaan 03, joka on musta creme, yllätti mut laadulla, sillä kaksi kerrosta riitti mainiosti, varmaan yksikin olisi riittänyt ja kuivuvuus on näissä kaikissa kokeilemissani cremeissä ja pastelleissa tosi nopea. Leveä sivellin auttoi mua sen verran, että kun nämä kynnet tein ja olin tehnyt samana päivänä varmaan kolmet epäonnistuneet kynnet, niin sain nämä nopeasti tehtyä ja siistittyä silti. Yleensä välttelen epäonnisina kynsipäivinä mustaa kynsilakkaa kuin ruttoa, kun pelkään että sotken siistiessäni kaikki paikat. :D

Välillä mietin miten saan juttua aikaan näinkin yksinkertaisista kynsistä, oon taitava. Toinen vaihtoehto on, että välttelen taitavasti opiskelua, kallistun tähän jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

Miltäs näyttää? :)