sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Pinkki-valkoista

Oottepa te uskomattoman ihania. <3 Eiliseen postaukseen ootte kirjottanu huuuurjan pitkiä ja oikeasti ajattelemisen aihetta antavia kommentteja, kiitos joka ikiselle! :) Olen lukenut kaikki sanasta sanaan, vaikka en jokaiselle erikseen vastaakkaan. Kommenttienne perusteella rupesin miettimään etenkin sitä asiaa, että antaako tämä blogi mulle enemmän kuin se ottaa vai toisinpäin. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että blogi antaa enemmän ja etenkin te ihanat lukijat ootte se suuri voimavara, joka antaa innostusta kirjoittaa edelleen. Jos postaustahti harvenee, tiedätte että olen täällä silti. En aio tehdä mitään virallisia päätöksiä mihinkään suuntaan, vaan menen sen mukaan, mikä tuntuu hyvältä. En pidä virallista taukoa, mutta jos sellainen tulee, niin antaa sen tulla. Niin kauan, kun blogi tekee mut enemmän onnelliseksi kuin surulliseksi tai jos tiedän että olen onnellisempi blogin kanssa kuin ilman, niin on hyvä jatkaa.

Tuntui, että nyt kun sain tuotua julki ajatuksia, niin on jotenkin helpompi jatkaa. Huomasin, että ette tuomitse tai vaadi minulta, vaan ne vaatimukset ovat omassa päässäni ja täten ylitettävissä. Raskas kivi putosi harteilta, kun moni pysähtyi hetkiseksi blogiini kirjoittamaan ajatuksiaan aiheen tiimoilta, en olekkaan yksin ajatusteni kanssa.

Tähän loppuun vielä kynnet, jotka olisi mukava pitää kauemmankin aikaa, mutta isojen koristeiden takia ovat hieman epäkäytännölliset, joten huomista työhaastattelua varten teen tänään varmaan taas uudet. Iii. :)


Käytetyt tarvikkeet:
China Glaze - White Out
Color Club - Yachty Yadda *

OPI - Pedal Faster Suzi!
Konad -laatta m57 *
Konad Special Polish White *
+ helmenpuolikkaita ja 3D-ruusuja


* Tuotteet ovat saatuja

Toivottelen teille kaikille kaikin puolin aurinkoista sunnuntai-päivää! :)


PS. Musta laatikko tullaan heivaamaan ohjeiden mukaisesti ikkunasta pihalle!

58 kommenttia:

  1. Onpas ihanat kynnet! Onko näissä pinkki liukuväri alla ja sen päällä leima? :D Tosi kiva idea tuo. Oon muutamia nähny missä on liukuvärin päällä leima ja ne on kyllä upeita. :) Pitäs varmaan itsekin kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) Juu on liukuväri ja sitten leima, tällä systeemillä saa vaikka mitä jännää aikaan! :)

      Poista
  2. Kauniit on, sopisi vaikka hääkynsiksi. Ja onnea matkaan huomisessa haastattelussa -täällä jänskätään kans vähän näyttökoetta mutta toisaalta tiedän, että en pääse läpi niin paineet ei ole kauhean kovat:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai joo, oliko nää nyt ne "pari viivaa ja yksiväriset lakat" -kynnet joihin edellisen postauksen kommenteissa viitattiin? :D :D

      Poista
    2. Kiitos kovasti! :) Tsemppiä sulle kanssa näyttöön! Ja hih, ilmeisesti, yksinkertainenhan on suhteellinen käsite. ;D

      Poista
  3. Pistätkö ihan kynsilakalla/kynsiliimalla nuo koristeet kiinni? Pysyykö ne miten kauan vai napsahtaako heti irti jos sormen vahingossa tökkää johonkin?

    Ja onnea työhaastatteluun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistin ensin kynsilakalla, mutta toinen irtosi joten liimasin kynsiliimalla ja katson miten hyvin pysyy näin. Kiitos! :)

      Poista
  4. Ihanat :)

    TV:http://angelstar-saarahani.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Joo tollaset isot kukat on varsin epäkäytännölliset! Itse laitoin kerran baariin ja mun pitsipaita oli aivan pilalla kun oli tarttunut paitaan.. Ja onnea työhaastatteluun! Hyvin se menee :) Ja kyllä me täälä pysytään, vaikka vähän harvemmin postailisit. Nyt pitää vaan tehdä niinkuin itestä tuntuu hyvältä, ja nyt me lukijatkin tiedetään, että mikä sonnella on jos ei viikkoon tuukkaan postausta :) Ja teit oikeen päätöksen mustan laatikon kanssa! Turhia rajotuksia vain. Vaikka alussa idea olikin kiva. Mutta kuitenkin on niin kiva pitää lakatkin vain kaikki samassa paikassa ja käyttää mitä lystää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mieltä eerikan kanssa mustasta laatikosta.

      Poista
    2. Jep, ei näitä isoja voi kovin kauaa pitää! :D Kiitos, minustakin tuntuu että musta laatikko oli hyvä heittää mäkeen tässä vaiheessa.

      Poista
  6. Ihanat kynnet! :)

    Itse en oikein tykkää käyttää omissa kynsissä isoja koristeita, kun kummiskin niitä olisin kokoajan hiplaamassa, ja hups keikkaa ne ovatkin jo irti ja tilala ruma jälki. :D

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanat! En ookkaa vielä kokeillu valkoisen ja pinkin yhdistelmää! Sitä tulen koittamaan kyllä! :) Onnea haastatteluun!! :)

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanat kynnet!!! Vaikkakin voin mielessäni nähdä kuinka nuo koristeet tarttuvat hiuksiin ja vaatteisiin ja joka ainoaan esineeseen mihin on mahdollista kiinni jäädä :D

    VastaaPoista
  9. Kauniit kynnet :) Tällä tavalla saisikin tosiaan Konadin kokokynnen kuviot käyttöön, kun eivät muuten tahdo riittää! Kiitos taas inspiksestä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava että sait inspistä näistä. :)

      Poista
  10. Onpa nätit ja siistit kynnet!:) itse en kyllä osaisi noin isoja koristeita käyttää, mutta näyttää sinulla toimivan;)

    naked-nails.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. Tosi nätit kynnet! Itse en saa elää isoilla kukkakoristeilla, onnistun aina ne saamaan irti kolmen tunnin sisällä lakkauksesta :D Onnea työhaastatteluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ja hih, samaa ongelmaa, kokoajan tekee mieli räplätä isoja koristeita. ;D

      Poista
  12. oo kuin upeet kynnet ! oot tositosi taitava ! :3
    onnea työhaastatteluun, ja hyvää sunnuntailoppuiltapäivää :D

    VastaaPoista
  13. Aivan ihanat kynnet! Tulee mieleen joku prinsessa tai Geisha :) Ja onnea työhaastatteluun! :)

    VastaaPoista
  14. Oi ihanan keväiset kynnet ! :) Ei lukijoita miellyttäkseen kannatakaan blogia väkisin pitää, kunhan siitä nauttii itse, niin sen kyllä samanhenkiset ihmiset löytävät. :) Itse olen kanssa kelannut ajatustasi useaan kertaan, ja kun luin viime postauksesti jäin todella pohtimaan. Tässä nyt siis senjälkeisen aivotoimintani tulos. :D Tsemppiä haastatteluun ja blogiin - tätä on ihana lukea ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! Näinhän se pitäisi ajatella ettei blogia kannata pitää lukijoita miellyttääkseen, mutta kyllä sitä väkisinkin myös lukijoita ajattelee, en minä ainakaan edes väitä pitäväni tätä blogia vaan itselleni. ;D

      Poista
  15. Nätit <3 Oot kyllä niiin taitava! Harmittaa suuresti jos tämän blogin lopetat! Pois sellaiset ajatukset ja ajatukset kohti kesää ja lämmintä ;)

    VastaaPoista
  16. Todella nätit kynnet (: Mun mielestä on hyvä, että kirjottelee silloin kuin siltä tuntuu, ja jos tuntuu että välillä olisi kiva vaan esitellä yksiväriset kynnet, niin mikä ettei, nekin ovat nättejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näinpä, pitää vaan mennä sen mukaan mikä hyvältä tuntuu. :)

      Poista
  17. Ihan mielettömän ihanat kynnet. Ja käyn kattoo ton edellisen postauksen et tajuun jotain noista sun höpötyksistä. :D Tai siis et tiiän mitä suuret kysymykset on. En oo katos kahteen päivään käyny täällä, kun luulin et aloit tekee postauksii harvemmin. Ja ilonen oon, kun täällä oli uusia postauksia luettava. :) Joo-o oon harmillisen huono selittämään asioita!

    VastaaPoista
  18. Upeat. Ihastuin täysin tuohon liukuvärjäys + leima. Tosi tyylikäs!

    ps. Pistä se musta laatikko palasiksi! :D Hyvä Sonne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Ja jep, musta laatikko saa nyt kyytiä. ;D

      Poista
  19. Aivan ihanat!! Pinkki on mun lemppari turkoosin ohella tällä hetkellä. Munkin piti sulle eilen vastata suuriin kysymyksiin postaukseesi. Ajattelin ehdottaa, että lopettamisen sijaan postaat blogiasi silloin kuin sinusta tuntuu, vaikkei tahti olisikaan tiuha. Minusta on ihana lukea muiden kanssasisarien kynsiblogeja ja ihastella mitä upeimpia luomuksia näin bloginoviisina. Joskus tulee jopa varastettua ideoita. :O Minä olen tällä saralla ihan aloittelija sekä hieman eri linjoilla kun kynsilakkojen sijaan olenkin keskittynyt lähinnä soak off geelauksiin. Ihanaa että päätit jatkaa ja ihan omaan tahtiin. <3 Tämän onkin tarkoitus olla kivaa. :)

    VastaaPoista
  20. Sulla on paras kynsiblogi ikinä!Oon itekki innostunu kynsien laitosta sun blogin myötä,jatka samaan malliin sonne!(:

    VastaaPoista
  21. tosi kauniit kynnet! voisin ehkäpä lainata ideaasi? ;)

    VastaaPoista
  22. Oi, aivan ihanat <3 harmi kun isot koristeet on niin epäkäytännöllisiä, noita kyllä kelpaisi katsella pitkään!!

    VastaaPoista
  23. Kivat kynnet :) Hyvä et fiilikset on paremmat! Ja onnea työhaastatteluun (toiv. ei semmoinen työ jossa ei saa olla lakkaa/lakkausten tulee olla kesyt...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hihi ei pitäisi vaikuttaa kynsiin tämän työn. ;D

      Poista
  24. Mulla olis tunnustus sulle mun blogissa http://pientajaisoakynsilla.blogspot.com/2012/04/toinen-tunnustus.html

    VastaaPoista
  25. Mun blogissa on sulle tunnustus :)

    http://lakkarinsessa.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award-tunnustus.html

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)