perjantai 10. helmikuuta 2012

Pieni China Glaze -perhe

Mulla on ollut ennestään China Glazen Strawberry Fields sekä White Cap. Nyt ne saivat perheenlisäystä, kun käväisin Mansikan kynsilakkakirppiksellä ja haalin China Glazen Pink Rox-E:n itselleni. Tämä on lakka, jota olen kuolannut valehtelematta toista vuotta, mutta en ole koskaan saanut tilatuksi sitä. Hankin samaiselta kirppikseltä myös pari OPI-lakkaa, ne näette sitten kun käytän niitä. ;)

White Cap, Pink Rox-E, Strawberry Fields
Kaikissa kolmessa on ihana kultainen shimmer, eniten shimmer näkyy varmaankin White Capissa.Vaikkakin tuota Pink Rox-Ea oli jonkunverran käytetty, niin ei haittaa, sain sen niin etuisasti. :) Halusin saada koko perheen samoihin kynsiin, joten päätin pitkästä aikaa kokeilla liukuvärjäystä. Ohje liukuvärjäykseen löytyy muuten täältä. Tälläkertaa tein liukuvärjäyksen näihin sivuttain.Nämä ovat pitkästä aikaa kynnet, joista pidän todella, ovat niin minua.



Koristeeksi iskin eBaysta ostettuja tarroja sekä strasseja. Mun oli todella vaikea keksiä koristeluja aluksi tälläkertaa, mutta sitten kun näin nuo tarrat koristeiden joukossa, niin tiesin heti että ne sopii näihin.



Oon näköjään tota White Capia käyttänyt nyt tosi monessa lakkauksessa. En meinannut ensin ostaa kyseistä lakkaa ollenkaan, onneksi ostin, se on niin monikäyttöinen. :) Suosittelen ostamaan, jos yhtään vaikuttaa kiinnostavalta.



Tykkäsittekö liukuvärjäyksestä tai lakoista? Olen niin onnellinen, kun sain vihdoin Roxen pois wish listiltä. :)

PS. Muistakaa arvonta! :)

36 kommenttia:

  1. I H A N A T !! Oi, toi miten toi kultashimmer näkyy noissa kynsissä!! Mun CG yks suosikkilakoista on toi Strawberry Fields ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun oot niin onnellinen yhdestä lakasta! ((:

    VastaaPoista
  3. Ihan mielettömän ihanat! n__n ♥ Tosi hyvin sopii noi kaikki värit yhteen ja ihmekös, kun ovat samasta lakkaperheestä ;D

    VastaaPoista
  4. sinä kun oot tollanen kynsinero niin kysyisin sulta yhen jutun jos tietäisit vastauksen . eli voiko lasiviilan pestä venedellä kun siinä on sellasta kynsistä tullutta "pölyä" ? en oo uskaltanu kokeilla kun jos se vaikka menettää tehon sen veden takia? vai pitäiskö vaan ostaa uus viila mitä merkkiä suosittelet oisko esim. trind hyvä?

    VastaaPoista
  5. Ompa ihanat, tuntuu jotenkin, että nää on tosi sua itseäsi. :) Niin kuin sä taisit tuossa kirjoittaakin. Ja meni nyt viimeistään kyllä tuo White Cap hankintlaistalle.

    VastaaPoista
  6. Ihanat kynnet! Ihanan värinen :3 Värit kyllä sopii tosi hyvin yhteen! (: Onnistuistpa mullaki liukuvärjäys, edes jotenki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No voi, mikäs siinä liukuvärjäyksessä sitten menee pieleen? :o

      Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Ihan superit! <3 Lakat sopii niiiin hyvin yhteen. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista! :) Minustakin sopivat yhteen kivasti.

      Poista
  9. vooi kuinka ihania, haluisin nuo kaikki ! <3 Ja ihanat kynnet teit myös :o

    VastaaPoista
  10. Oi. Ihanat.

    Siiiiis oli pakko itekin liukuvärjätä: http://wwhiter.blogspot.com/2012/02/its-miracle.html ;) kiitos (taas) inspiraatiosta!

    nimim. hankin muutama päivä sitten models own lakkoja.. !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos ja kiva jos oot saanu inspistä täältä! :)

      Poista
  11. Siis todella nätit kynnet!

    VastaaPoista
  12. Onpa herkullisen väriset kynnet! :) Tuli ihan kesäinen olo.

    VastaaPoista
  13. voisitko selittää nyt tyhmälle et miten toi liukuvärjäys oikee tehää? :oo ps. IHANAT KYNNET!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, postauksesta löytyy linkki tutoon, toivottavasti siitä on apua. :)

      Poista
  14. Onko tulossa jotai ´´kirppiksen´´ tapasta juttuu tänne sun blogii? tai oisko sulla esim. fimoja myytävänä( mieluiten hedelmiä ja kukkia)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tulossa juu, nyt on vähän hässäkkää niin en ehdi kirppistä järkkäämään, mutta suunnitteilla on. :)

      Poista
  15. Ihana lakkaperhe ja aivan ihanat kynnet!

    VastaaPoista
  16. Ompas ihanan kesäiset ja pinkit kynnet =) Tosta WCstä (haha, mikä lyhenne :'D) on näköjään moneks, tosi monipuolinen lakka !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja jep, se on tosi monipuolinen vaikka ei ensin sitä hoksannutkaan. ;D

      Poista
  17. Hmmm, ekat liukuvärjäykset koskaan. oon aika paljon tehnyt kaikkia kynsiä vesimarmoroinnista jäätelökynsiin, nyt on aika tälläisen liukuvärjäyksen <3
    onko jotain vinkkiä että mistä voisin ostaa sellaisia nail-art suteja?
    nyt oon käyttäny eyelinerin sutia, musteet tyhjennetty ja suti pesty, toimii hyvin mutta mietiskelin vain koska on varmasti mahdollista saada tarkempiakin =)
    nettikaupasta en voi ostaa koska ei oikein äiti luota niihin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti osaa sanoa, en oo nähnyt varsinaisia nail art -siveltimiä muutakuin nettikaupoissa. :/ Paitsi Isadoralla oli joskus joku kampanja että kun osti lakkoja niin sai siveltimen ja myytiinköhän niitä sitten erikseenkin, en osaa kyllä muistaa.

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)