sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Töpökynsi-edition: tiikeri

Tästä alkaa taas Sonnela-blogin töppökynsivaihe. Ei, älkää käsittäkö minua väärin, minusta lyhyet kynnet ovat oikein söpöt. ;D Itselläni tuppaavat kynnet kasvamaan sellaista vauhtia, että tykkään lyhennellä niitä itse ennenkuin ne kasvavat liian pitkiksi makuuni, mutta tälläkertaa yksi kynsistä tuhoutua pienessä äksidentissä, joten sain siitä potkua lyhentää kaikki kynnet taas töpömittaan. Kivaa vaihtelua, vaikkakin koristelu vaatii aina vähän enemmän miettimistä lyhyempiin kynsiin. ;D



Tällähetkellä majailen kotikotona, mutta käytiin tuossa eilen Vaasassa hakemassa tavaraa yms. ja nappasin mukaan lisää mustan laatikon aarteitakin. Mustasta laatikosta kaivoin nyt sitten taas Catherine Arleyta, nron 807, jolla tein äidille kynnet jo aiemmin. Lakka näytti superihanalta, joten päätin kokeilla sitä itsellenikin.



Tämä Catherine on viileähkön kultainen ja siinä on hologrammishimmeriä. Jep, ihan totta, hologrammishimmeriä, ei holoa, eikä hologlitteriä. Ihan uusi tuttavuus ja ihan ehdottoman uskomattoman söötti lakka! Sisävalaistuksessa/auringonvalossa pääsee tämä lakka oikeuksiinsa, näissä ulkona otetuissa kuvissa näyttää lähinnä tylsän kultaiselle lakalle. Ihana silti.



Koristeluita väänsin sitten Orlyn koristelulinerillä jälleen. Meinasin kokeilla Konadin m57-laattaa, josko sen kuvio olisi näihin kynsiin mahtunut, mutta sitten ajattelin että se on niin sotkuista ryhtyä yömyöhään stämppäilemään mustalla, joten päädyin tekemään kuviot käsin. Rohkenen jopa myöntää, että molemmat kädet onnistuivat juuri hyvin, enkä huomannut eroa vasemman ja oikean käden käsinmaalausjäljessä! :)



Pidän näistä ja toivottavasti tekin pidätte! Toivottavasti ymmärrätte tämän hidastuneen postaustahdin, mulla on pitänyt nyt tosiaan aika kiirettä, joten kommentit ja muutkin ovat joutuneet välillä odottamaan vastailua. Pahoittelen! Muistuttelen tässä, että jos teillä on jotain kysymyksiä joihin tahdotte oikeasti nopsaan vastauksen, niin hyödyntäkää Formspringiä! Sinne koitan vastailla tosi nopsaan aina.



Nyt lähden viettämään "ihanaa" aikaa mm. ylläolevien kapistusten kanssa, toivottavasti teillä on vähän pirteämpi sunnuntai! ;D 

Ja hei, muistakaa äänestää suosikkianne kisassa, enää tämä ilta aikaa! Kaikkien sääntöjen mukaan äänestäneiden kesken arvotaan ylläripalkinto! :)

12 kommenttia:

  1. Söpöt kynnet :)
    Mutta hei, eiväthän nuo ole edes töpöt/lyhyet (ainakin jos vertaa omiin kynsiini..)!

    VastaaPoista
  2. Ei itseäkään noi koulukirjat yhtään kiinnostais tänään... Pakko kai ne on kumminkin kaivaa esille. Tsemppiä luku-urakkaan! :)

    VastaaPoista
  3. Anteeksi vahingoniloni mutta jES! En oo ainoa kenellä on sama vika :P Eli joo, naps vaan lyhyemmäksi kynsiä kun pari kärsi töissä vähän pahmemmin. Nyt on vähän hassu olo kun on lyhyet mutta tästähän ne taas kasvaa :)

    VastaaPoista
  4. Oi ei, mun kynnet on oikeet superyybertöppökynnet noihin verrrattuna :D Mulle ton pituset kynnet on pitkät :'D Ihana lakkaus :)

    VastaaPoista
  5. tosi kivat kynnet, tommoset toimii aina :)
    ja voi, mulle noikin kynnet olis pitkät :'c nää vaan aina katkeaa, vaikka mitä yrittää >c

    onpas sulla hurmaavaa seuraa ♥:'D

    VastaaPoista
  6. Oon niin kateellinen aina kun joku kutsuu näinkin pitkin kynsiä töpöksi. :D Ite oon onnellinen jos joskus saan kaikki kynnet kasvamaan edes tuohon mittaan.... :)

    VastaaPoista
  7. Ei ainakaan musta nuo oo kauheen töpöt! :D Mulle on jo saavutus saada ton mittaset kynnet.
    Ja upeesti on onnistunut nuo tikruraidat (;

    VastaaPoista
  8. Kiitos tosi hyvästä ideasta! Itekin pätkäsin juuri kynnet, kun ne alko liuskoittumaan.

    VastaaPoista
  9. I love my nails !12.12.2011 klo 16.41

    Ihanat, mutta eihän noi ees oo lyhköset ? o.o Mun mielest toi on ihanne pituus kynsille ! Itelläni on ihan lyhkäset ja mun kynnet on täs 2 kk aikana kasvanu varmaan 1 millin... Ja mun peukku on kivan pitunen, mut muut kynnet ei sit millään kasva.. :(

    VastaaPoista
  10. Rose: Kiitän ja juu ei nämä sinällään ole lyhyet, paitsi kun vertaan omiini. ;D

    Vilkku: Kiitän! Koulukirjat harvoin innostavat lukemaan. ;D

    Nunnu: Ilkimys. ;D No ei vaan, parempi että on lyhyet niin ei sitten repeile itekseen kipeästi. :s

    Peppi: Kiitos! Hih, se on just sillee kun vertaa omiin kynsiin ja niistä leikkaa isot palat pois että nyt on lyhyet, vaikka monille nämäkin on pitkät. ;D

    pieni tulitikkutyttö: Kiitoksia ja juu todella hurmaavaa olikin! ;D

    Noora: No voih. :o Se on aina vähän totumiskysymys mitä kukakin pitää pitkänä, ymmärrän kyllä pointtisi. :)

    elli: Kiittii! :)

    Veera: Ole hyvä! :)

    I love my nails: Kiitti! Niinno se on juurikin se mihin on tottunut, jos omat kynnet ei kasva tätä pidemmiksi niin toki nämä silloin on pitkät, enkä itsekään sanoisi että nämä lyhyet ovat, vaan töpöt verrattuna niihin aiempiin. ;D

    VastaaPoista
  11. Ei nää joo lyhyet oo ollenkaa :) Ja toi lakka on ihana, tollanen huurteinen kulta tai ainaki näyttää kuvis silt ! Mut noi kirjat ei näytä hirveen houkuttelevilt.. :D

    VastaaPoista
  12. Nebu: Hihi, olen samaa mieltä, lakka näyttää houkuttelevalta, kirjat ei! :D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)