lauantai 19. syyskuuta 2009

Äly ja väläys

Roope tuli meille eilen ja tehtiin pitsaa
(myönnetään, ensin meinasin yrittää ottaa teille oikein hienon kuvan KoKo-lautasellani makaavasta pitsa-palasta, mutta todellisuus ja aavistuksen liian lyhyt paistoaika iskivät väliin ja sain vain sotkua ja mössöä jota voitiin pitsaksi kutsua, joten tässä teille kuva valmiista pitsasta leivinpaperin riekaleineen. Vihaan taas keittiön valaistusta.)



Totesin muuten myös, että valmiiksi jauhettua suolaa (sitä normaalia eikä karkeaa merisuolaa) ei voi laittaa ns. säilöön suolajauhimeen. Ai miksikö? Nooo...

Koska se ei pysy siellä! Hyvä minä. Noh, opinpahan jotakin uutta.. (toim. huom, unohdin myös pitsan teossa laittaa tomaatit ja jouduin kaapimaan pitsan uudestaan uunista, unohdin maustaa jauhelihan joten jouduin heittää mausteet vaan pitsan päälle. Ihminen osaa olla tollo!)

Pitsan mässäämisen jälkeen oli aika siirtyä makeisiin mässyihin - karkkikadun karkkeihin!

Omnom. Loppuilta kuluikin sitten BB:n ja yhdessäolon merkeissä.

Tänään käytiin sitten hiukka kätköilemässä ja Roope löysikin yhden kätkön ja todella nopeasti. Meidän piti lähteä jatkamaan syömisen jälkeen mutta vaadin ensin saada laittaa itselleni uudet kynnet, ne tulevat sitten tässä

Perus ranskis piristyksenä glitter-rajat. Pisin kynteni vasemmasta kädestä katkesi ja jouduin vetäisemään loputkin lyhyemmiksi, mutta nuo nyt alkavat olla ihan jees-pituiset.

Nyt lähdemme varmaan jatkamaan sitä kätköilyä ja palaan pian pidemmissä merkeissä!

Oletko sinä kuullut kätköilystä?

PS. Vielä voit äänestää oikealla näkyvässä ikäkyselyssä! >:]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)