maanantai 6. helmikuuta 2012

Tosi helpot ruusut akryylimaaleilla -tuto + kynnet

Mulla olis tänään akryylimaalein koristellut kynnet. Pohjana Models Own - Pastel Pink ja koristeluissa akryylimaalit (saatu). Olis näitä voinu vielä vähä hienosäätää, mutta minusta ainakin onnistui kivasti. :)


Ja koska tutoja aina kaipaatte, tein teille videon! Meinasin tehdä kuvina, mutta olisi ollut mahdotonta selittää sanoin tätä asiaa, niin video on varmasti helpompi ymmärtää. :)



Tosi helpot ruusukynnet -tuto

Tarvitset:
- valkoisen akryylimaalin (minulla käytössä Oumaxit, saatu CesarsShopista)
- punaisen (tai millä värillä haluatkaan ruusuja tehdä) akryylimaalin
- vihreän akryylimaalin
- pienen siveltimen (omani sain sivellinsetissä Cesarsilta)
- päällyslakan (tärkeä, sillä akryylimaalit ovat vesipohjaisia eivätkä pysy kynnellä kauaa ilman päällyslakkaa!)



Tekniikka selviää sitten videolta:

Ps. Videon laatuahan voi säätää tuosta videon alla olevasta palkista. :)



Ilman päällyslakkaa



Pidittekö kynsistä ja oliko tuto tarpeeksi selkeä? ;D Kertoilkaa ihmeessä jos aiotte kokeilla ruusuja tällä tekniikalla! :)

79 kommenttia:

  1. Ehdottomasti kyllä ajattelin kokeilla ihan saman tien! :)
    Itse olen vähän tämmönen amatööri noitten kynsien kanssa mutta näytti kyllä niin helpolta tekniikalta että pakkohan tota on kokeilla! Kiitos ideasta :)

    VastaaPoista
  2. Moikka, tosi kivan näköiset :).
    Mistä saisi ostettua kätevästi tuollaisia ohuita siveltimiä ja akryylimaaleja? Ei satu mistään kaupasta oikein kunnolla nimittäin löytymään :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! En ole törmännyt kynsille soveltuviin pikkuisiin siveltimiin enkä akryylimaaleihin missään kauppakaupassa, ainoastaan verkkokaupoissa, kuten tuolla Cesarsilla. Jotain akryylimaaleja kyllä löytyy Tiimarista yms. mutta minun makuuni olivat liian paksuja, eivät toimineet kaikissa koristeluissa oikein hyvin. :/

      Poista
  3. Sivusi lähetti joka kerta virusvaroituksen kun yritin tulla lukemaan tätä tekstiä. Ajattelin varoittaa :D

    VastaaPoista
  4. Osaatko sanoa mistä johtuu, että tietokone hälytti kun olin tulossa tänne blogiin. Sanoi että sivu sisältää sisältöä jostian pimpmynails.com-sivustolta, minkä on havaittu levittävän haittaohjelmia. En tiedä onko muille näin käynyt, mutta tässä uhmaan nyt tietokoneen varoitusta ja kirjoittelen :D

    VastaaPoista
  5. ^^ Pitäis olla ihan aiheeton varoitus, tuli ilmeisesti siksi että sivupalkissa oli noita blogeja ja siellä oli tuo sivusto myös. Toivottavasti se nyt lähti pois, kun otin blogitkin pois.. Muuta yhteyttä tuohon sivustoon ei Sonnelalla ole. :o

    VastaaPoista
  6. vau, noinko helppoa se onkin!:) Pitääkin heti lopettaa kokeisiin pänttääminen ja rueta harjoittelemaan noita ruusuja! :D(asiattärkeysjärjestykseen.com)

    VastaaPoista
  7. Se lähti nyt pois, en uskaltanut tulla tänne äidin koneella kun tää on ihan suojaton. :D Mutta kiva tuto, täytyy lähteä metsästämään niitä akryylejä. ->

    VastaaPoista
  8. oii tosi hienot on!:)
    Löytyiskö noita akryylimaaleja+ohuita siveltimiä muualta kuin nettikaupoista?

    Mutta joo, teen heti kun vain saan jostain käsiini akryylimaaleja, kiitos vinkistä, tosi selkeät ohjeet!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tuossa yllä (ja fb:ssä) vastailinkin. :)

      Poista
  9. Mistä oikein ostelet noita China Glazen lakkoja? 8)

    VastaaPoista
  10. Ootko käyttäny noissa siis tavallisia akryylimaaleja vai kynsille tarkoitettuja ? Voiko tavallisilla akryylimaaleilla ees tehdä kynsille? :D mut upeet ovat, oon joskus kokeillut jotain ruusujuttuja, mistä siulla oli tutoa, mutta ne eivät oikein onnistuneet :S Noita voisin kokeilla joskus kunhan akryylimaalit saan käsiini...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä minun omani ovat kynsille tarkoitettuja, mutta normi akryylivärejäkin voi käyttää jos ne vaan toimivat, kaikissa koristeluissa ne ei toimi niin hyvin. :o

      Poista
  11. Ihana tuto, pitääkin mennä penkomaan vaatehuoneen hyllyjä josko sieltä löytyis mun vanhat akryylimaalit :D Voishan noita kokeilla tehä kynsilakoillakin, ei vaan varmaan vaan toimi niin hyvin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voisi toimia hyvin kyllä lakoillakin. ;D

      Poista
  12. Ihanat, en voi kyl ite tehä kun pitää oottaa pari kk et saan tilata netistä kamaa. Ja mul ei viel oo akryllivärejä enkä tiedä minkä merkkiset akrylli värit kantsis ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Suosittelen näitä omistamiani Oumaxeja, koska ovat nimenomaan kynsille tarkoitettuja.

      Poista
    2. Selvä kiitos. Eli kysäsin vaan, kun oon esim. Suomalaisessa kirjakaupassa nähny näitä maalaamiseen tarkotettuja akryylimaaleja, niin voiko niitä käyttää kynsiin, jos laittaa päällyslakkaa, vai onko se ja erityisesti kynsille tarkotettu akryylimaali ihan erillaisia? Ja käyn ettii sen postauksen mis esittelit niit uusii akryyli maalejas niin pääsen sinne nettikauppaan. ++Sori en tiiä tajusiks, ku oon aika epäselvä...

      Poista
  13. Ai, se onkin noin helppoa :) menen tästä ihan kohta kokeilemaan itsekkin ;) kiitos ohjeesta ja tuto oli tarpeeksi selkeä minun mielestäni :)

    VastaaPoista
  14. Moi!! tosi ihana kynsivinkki ja mulle eii oo ainakaan tullu mitään viirusta tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hyvä homma, ei pitäisi tullakkaan mitään, se vaan herjaa jotain omiaan. ;D

      Poista
  15. Vau kuinka helppoa :o Tätä täytyy kyllä kokeilla!

    VastaaPoista
  16. Oi jes kiitos! :) Pitääpä saada joskus tässä aikaseks kokeilla ^^

    VastaaPoista
  17. tosi nätit!! Harmi, kun en omista akryyleja, ainakaan viellä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, suosittelen hankkimaan jos yhtään kiinnostusta kynsitaiteiluun on, niillä saa aikaiseksi vaikka mitä jos vaan jaksaa perehtyä! :)

      Poista
  18. eikai sit muu auta ku mennä hankiin noita akryllimaaleja :)

    VastaaPoista
  19. Kiitos selkeästä tutosta, siitä oli apua minulle! Aion kokeilla tuota tekniikkaa varmasti! :) Mulla ei ainakaan näy täällä koskaan mitään virusvaroituksia.

    VastaaPoista
  20. On sen verran hienot ruusut että luulin eka water decalseiks :D kattelin pitkään ja sit vast tajusin et ne onki akryyleil tehty! todella upeat kynnet siis :)

    VastaaPoista
  21. miten ton taustan sa tehtyä, tai siis lakattua? entä miten sää nuo kynnet saat niinku sun kynsiis? tai siis joo joo liimalla, mutta onko mitää erityisen pitävää merkkiä ku mula ain tallilla lähtee nuo kynnet heti ;;O :DD joosori oon vähä tyhmä (; mulla on semmonen uv kone mun kynsiin nii mitä vinkkejä annat että sais hienot kynnet niillä? ne on semmoset geelikynnet jotka kuivatetaa uv valolla ja se oli 200 euron joku paketti, sain joululahjaksi :D on pinkki ja vaalee ja kiiltävä pohjamaaliksi(vai miksi sitä sanotaa :DDD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on tässä vaan tuollainen mallitikku, en käytä tekokynsiä vaan omiin kynsiini taiteilen. :) Pohja on näissä ihan kynsilakalla lakattu. En osaa antaa yhtään mitään vinkkejä kyllä valitettavasti tuohon uv-koneeseen. :o

      Poista
  22. Ihanat ruusut ja kiitos ihanasta tutosta! Aion varmasti kokeilla ruusuja kyseisellä tekniikalla :)

    VastaaPoista
  23. Puhdistuuko sivellin siitä akryyliväristä ku vaa kastaa veteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, akryylimaalit on vesipohjaisia, joten niitä voi ohentaa vedellä ja siveltimet saa puhtaiksi vedessä huljuttamalla ja paperilla pyyhkimällä. :)

      Poista
  24. Onpa helpot. Taidanpa käyttää tuota erään idean toteutuksessa :) Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
  25. Vaude hienot ruusut ja hyvä tuto. Mulla ei akryylimaaleja (ainakaan vielä) ole, mutta jos joskus hankin, niin ehdottomasti laitan tekniikan kokeiluun.

    VastaaPoista
  26. Hienot kynnet ja selkeä tuto! En olisi arvannut pelkästään kuvaa katsomalla, että miten nuo on tehty. :D Varmasti kokeilen jossain vaiheessa itsekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Jep, nämä on yllättävän helpot! ;D

      Poista
  27. Todellakin aion hyödyntää ja kokeilla ruusuja mitä pikemmiten! En olekkaan tajunnut kuinka helppoja noi voi olla tehdä :) Iso kiitos tutosta!

    VastaaPoista
  28. Pitääpi kokeilla, paitsi ettei ole akryylimaaleja (vielä)..

    VastaaPoista
  29. Ol selkee tuto, ja nää kynnet on tosi kivat varsinkii tällee talven keskelle (: Harmi etten omista akryylimaalei nii en voi käytännös kokeilla :(

    VastaaPoista
  30. Tosi kivalta näytti, helpolta ja tuto oli selkeä :))
    Pitää kokeilla :DD

    VastaaPoista
  31. Taiteilin ruusut kynsilakalla kun ei vielä ole noita akryylimaaleja kotiutettu mistään... Lidlissä oli kyllä tarjous, pitää ostaa jos siellä on niitä vielä jäljellä kun sinne taas eksyn. Tai jos jostain muualta halvalla saa. Laitoin noista omista kynsistä kuvan fb-tililleni, haluatko että linkitän tuon sinun tuton siihen samaan, niin näkevät mistä on ideat otettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos kynsilakoilla onnistuu! Tietty kiva jos tahdot creditoida minua linkittämällä. :)

      Poista
  32. http://misifys.blogspot.com/2012/02/day-14-flowers.html täällä oma testaukseni kyseisistä ruusuista :) oli kyllä helppo tehdä, kiitos kovasti :)

    VastaaPoista
  33. Testasin tätä tekniikkaa! Tuli ihanan näköiset ruusut, kiitos sun ohjeen :) Mukavan rento tuto ! Muuten, onko sulla eri kamera videoissa ja kynsikuvissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! Ja mulla on sama kamera kuvissa ja videoissa. :)

      Poista
  34. en ois uskonu et noi kukat on noin helppo tehdÄ! ::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nää on kyllä tosi yksinkertaiset ainakin idealtaan! :)

      Poista
  35. Oon pähkäilly pääni puhki,että miten saan tehtyä ruusu-kynnet konfirmaation. Oon koittanu monia tekniikoita,mutta tämä oli ainutjoka miellytti silmään,eli tällälailla aion tehdä rippi-kynteni:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, hyvä homma sitten jos sait apua tästä. ;D

      Poista
  36. Heips! Tuli kokeiltua ekaa kertaa omia oumaxeja ja otinpahan sun tutosta mallia :)Näyttäviä ruusuja kohtuu helpolla. Jos haluat, voit käydä mun ruust kurkkaamassa http://kynnellekykenevat.blogspot.fi/2012/07/akryylimaalilla-ruusuja.html

    VastaaPoista
  37. Pakko kysyä, että voiko tuolleen tehdä ihan vaikka cremelakoilla? Mulla ei nimittäin ole akryylimaaleja enkä ajatellut tässä lähiaikoina hankkia, mutta kiva olisi kokeilla tuota tekniikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmaan voi tehdä myös kynsilakoilla, ei varmaan tuu ihan samanlaista tulosta mutta eiköhän nekin keskenään ainakin jotenkin sekoitu. :)

      Poista
  38. Miks mä en osaa oon yrittäny vaikka kuinka monta kertaa! Eikä vaa onnistu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm, vaikea sanoa. :/ Mikä niissä sitten menee pieleen?

      Poista
  39. Noni! Nyt sitten kun eksyin tänne sun blogiis, en tiiä mitä näille kynsille väkerrän! :D Kyl noi ruusut on vaan niin ihanat, että pitää varmaan mennä kaiveleen kaappeja jos sieltä löytys jonkun näköset akryylimaalit ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiva että sait inspistä ja kiitos! :)

      Poista
  40. Tosi ihanat kynnet! Ajattelin nyt kysyä, että tarvitseeko akryylimaaleihin olla ihan niille tarkoitetut siveltimet? Vai käykö ihan normaalit siveltimet? Itse omistan myös nuo Oumaxin akryylimaalit. En ole vielä kokeillut niitä. Mutta seuraavaksi kynsille pääsee ruusut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, mitä tarkoittaa normaalit siveltimet? Jos meinaat mitä tahansa nail art siveltimiä, niin käy hyvin akryylimaalailuun. :)

      Poista
  41. Saattaisin joskus kokeillakkin, sen verran helpolta ja kivalta nuo näyttää. Hyvän tuton oot myös väsänny :)

    Ja tsekkaa ihmeessä blogini ja käy kommentoimassa tai liittymässä lukijaks jos kiinnostaa!

    http://popsunnailartsekoilut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti tutosta on apua! :) Minäpäs käyn katsomassa.

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)